Padel Mate Academy: zó vind jij de beste padeltrainers!

Padel Mate Academy

Daar liggen ze dan, prachtige nieuwe padelbanen. Een enthousiaste groep spelers staat te popelen om te beginnen. Maar hoe zorg je als club dat alles goed verloopt? Hoe organiseer je padel op je vereniging? En waar vind je ervaren trainers? Padel Mate Academy helpt je! In dit artikel lees je alles over onze Academy.

Wat is Padel Mate Academy?

Bij Padel Mate Academy geloven we dat padel meer is dan een spelletje. Het is een gemeenschap, een levensstijl en een gedeelde passie. Ben jij een beginnende trainer die z’n carrière een boost wil geven? Of heb je net een club opgericht en ben je op zoek naar ervaren padeltrainers? Wij helpen je graag de perfecte match te vinden. 

Onze visie is eenvoudig: de beste plek zijn voor padel wereldwijd. We willen de standaard van padelcoaching verhogen door clubs toegang te geven tot hoogopgeleide, gecertificeerde trainers. Zo zorgen we voor een betere padelervaring voor iedereen, van beginners tot gevorderde spelers. Wij stimuleren de groei van padel overal ter wereld. Wist je dat wij zelfs een padelclub in Spanje hebben geopend? Bekijk hier onze Catalunya Padel Club in Barcelona. Ook openen we binnenkort één nieuwe Padel Mate Club in Hoorn. 

Waarom onze Academy voor jouw club? 

Kies je als club voor Padel Mate Academy, dan doen wij er alles aan om een succesvolle Academy binnen jouw club op te zetten. We kijken wat het beste is voor de club en wat bij je klanten past. Onze trainers worden gescreend en getraind door ons management en hoofdcoach Paco Gonzalez. Bekijk hier het perfect padel business plan. 

Elk trainingsteam heeft een hoofdverantwoordelijke die de bezetting en groei van de Academy binnen jouw club bewaakt en altijd streeft naar verbetering. De eerste drie maanden is onze hoofdcoach regelmatig aanwezig om ondersteuning te bieden.

Lees ook: Padelclub oprichten: waar moet je allemaal op letten? 

Padel Mate Academy voor clubeigenaren

Bij de aanschaf van een padelbaan zorgt Padel Mate Academy voor een padelleraar die de eerste reeks padellessen verzorgt. Indien gewenst, kan een lokale padeltrainer worden opgeleid. Zo zijn ook in de toekomst de padellessen gewaarborgd. Onze padelleraren verzorgen trainingsprogramma’s voor jong en oud en voor spelers van alle niveaus. Ze werken aan het verbeteren van techniek en tactiek en motiveren de spelers. Door de tarieven van de lessen competitief te prijzen en kwalitatief hoogwaardige instructie te bieden, kun je spelers aantrekken en loyaliteit opbouwen. Dus ja: met een slim prijsbeleid kun je de bezettingsgraad van je padelclub optimaliseren en je inkomsten flink verhogen. Lees ook: Voorkom ledenverlies: voeg een padelbaan toe aan je sportclub!

Padel Mate Academy clubeigenaar Gianni

Lees hier meer over onze Padel Mate Club voor clubeigenaren. 

Padel Mate Academy voor spelers

Padel is een toegankelijke sport voor iedereen, waardoor trainen met ervaren trainer soms wordt overgeslagen. Mensen huren vaak eerst een baan met mates om padel te ontdekken. Ze merken snel dat ze best goed een balletje over het net kunnen slaan en leuke rally’s kunnen spelen. Hierdoor denken veel spelers: “Pfuh, lessen is voor mij niet nodig!” Zó zonde! Zo mis je de kans om écht goed padel te leren spelen. Padel is namelijk veel meer dan alleen een balletje over het net slaan. Weet jij eigenlijk al of je het hek mag raken met padel? 

Een trainer van Padel Mate Academy kan je ook adviseren. Als je nieuw bent, heb je vast vragen zoals: ‘Wat zijn de spelregels van padel?’ en ‘Welk padelracket is geschikt voor mij?’  Onze Academy trainers zijn doorgewinterde padelspecialisten en kunnen je alles vertellen over dit soort vragen. Maak hier vooral gebruik van! 

Padel Mate Academy lessen

Bij Padel Mate Academy kun je als beginner of gevorderde speler terecht voor privé-, duo- of groepslessen. Onze professionele padeltrainers geven les op elk niveau, voor jong en oud. Kinderen vanaf 4 jaar kunnen bij ons padellessen volgen. De lessen duren een uur en starten altijd op het hele uur, elke dag.

Wil je deze populaire sport eens proberen, maar weet je niet zeker of het iets voor jou is? Doe dan mee aan onze speciale proeflessen. Tijdens deze les krijg je padelles van een van onze officiële trainers. Ben je na een proefles in een van onze Padel Mate Clubs enthousiast geworden over padel? Dan bieden wij lessenreeksen aan om jouw padelskills verder te verbeteren.

Lees hier meer over onze Padel Mate Academy voor spelers. 

Padel Mate Academy voor trainers

Een padelleraar is een belangrijk onderdeel van een club en kan het succes van padeltrainingen bepalen. Een startersclinic wordt vaak als instapmodule gebruikt. Padel Mate Academy biedt ook opleidingen voor padeltrainers aan. Zo kan een tennistrainer bijvoorbeeld in korte tijd padeltrainer worden op niveau 3, officieel gecertificeerd door de KNLTB. Want nog even voor de duidelijkheid: padel is echt anders dan tennis, met unieke technieken en tactieken. Een cursus bij Padel Mate Academy is dus essentieel voor elke tennistrainer die padelles wil geven.

Padel Mate Academy trainer

Padel Mate Academy biedt ook opleidingen voor niet-tennisleraren. Deze opleiding duurt iets langer dan voor ervaren tennisleraren.

Lees hier meer over onze Padel Mate Academy voor padeltrainers. 

Onze aanpak: kinderen

Bij Padel Mate Club leren we kinderen vanaf het begin de basis van padel. Onze Kids Academy is geïnspireerd door de levendige Spaanse padelcultuur. Kinderen leren op een speelse en actieve manier padel spelen.

Tijdens de Kids Academy-lessen combineren we padeltraining met fitness- en coördinatieoefeningen. Zo krijgen de kinderen een complete ervaring en worden ze zowel technisch als fysiek uitgedaagd.

Onze aanpak: volwassenen

Bij Padel Mate Academy hebben we topcoaches uit Spanje klaarstaan om spelers van alle niveaus te begeleiden. Of je nu net begint met padel of je vaardigheden wilt verbeteren, onze coaches bieden de juiste begeleiding. Ze delen hun kennis en passie voor padel, en zorgen voor een authentieke Spaanse padelervaring!

Bij Padel Mate Academy regelen we alles: baanhuur, ervaren trainers en de benodigde uitrusting. Zie ook: Padelbaan aanleggen, huren of laten beheren door Padel Mate? Dít moet je erover weten! 

Padel trainer worden? 

Bij Padel Mate Academy krijg je als trainer constante begeleiding en de kans om professioneel te groeien. Hieronder alle voordelen op een rij:

  • Je krijgt de kans om je netwerk uit te breiden.
  • Je wordt onderdeel van een motiverend en jong team.
  • Je kunt jezelf blijven ontwikkelen en groeien als padeltrainer.
  • Er zijn volop kansen voor professionele groei als padeltrainer.
  • Je krijgt training en begeleiding van topcoaches zoals Paco Gonzalez.
  • Je ontvangt een zeer goed salaris terwijl je je passie volgt.

Interesse in onze Academy? 

Ben je clubeigenaar, speler of trainer en wil je meer weten over Padel Mate Academy? We helpen je graag verder! Clubeigenaren kunnen bij ons terecht voor het opzetten van een succesvolle padelafdeling, compleet met gecertificeerde trainers. Spelers, of je nu beginner of gevorderd bent – kunnen profiteren van onze privé-, duo- en groepslessen, gegeven door onze gecertificeerde Padel Mate Academy trainers. Voor trainers bieden we volop kansen om te groeien en je vaardigheden verder te ontwikkelen onder begeleiding van topcoaches.

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie. Wij beantoorden graag al je vragen rondom onze Padel Mate Academy.

Deel dit bericht op:
WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn