OVER PADEL MATE

The full service padel experience
Gustavo en Gianni Padel Mate Club Amstelveen

PADEL ZIT IN ONS DNA!

Padel Mate is geboren uit een diepe passie voor padel. De oprichters, Gustavo Rota en Gianni Rota, dragen hun Argentijnse roots en liefde voor padel al hun hele leven met zich mee; “Het is verweven in ons DNA!”

Gedreven door hun kennis en ervaring streven zij ernaar om padel toegankelijk te maken voor iedereen. Door sterke banden en samenwerkingen in Spanje hebben zij een unieke positie in de padelbranche verworven.

Wat begon als een bedrijf dat padelbanen bouwde, is Padel Mate geëvolueerd tot een full-service onderneming binnen de padelwereld. Naast de initiële padelbanen leggen we nu ook de focus op onze eigen Padel Mate Clubs, een revolutie in de padelwereld dankzij ons geavanceerde geautomatiseerde systeem. Deze clubs zijn 24/7 geopend en worden op een uiterst efficiënte manier beheerd.

Als derde pijler hebben we de Padel Mate Academy, gericht op het ontzorgen van niet alleen onze eigen padelclubs maar ook die van derden. Hierbij bieden we hooggekwalificeerde padeltrainers met ruime ervaring, wat onze Academy tot een topbestemming maakt voor padelliefhebbers. Met Padel Mate streven we naar een complete en vernieuwende padelervaring, waar passie, efficiëntie en kwaliteit samenkomen.

Padel mate club & padel mate academy

Lees hier meer over onze ondernemingen

Wij leveren full service padel oplossingen

ONDERHOUDEN

Met onze professionele onderhoudsservice blijft jouw padelbaan in topconditie. Ons deskundige personeel zorgt voor regelmatig onderhoud, waardoor niet alleen de uitstraling behouden blijft, maar ook de levensduur wordt verlengd.

Aanleggen

Wij verzorgen het ontwerp en de aanleg van padelbanen die we rechtstreeks importeren van onze vooraanstaande leverancier in Spanje, met wie we al jarenlang een exclusieve samenwerking hebben. Dit waarborgt niet alleen hoogwaardige banen maar ook een snelle levering. 

Exploiteren

Met onze uitgebreide ervaring in het exploiteren van onze eigen Padel Mate Clubs, bieden wij ook derde partijen deskundige begeleiding in het optimaliseren van hun beheer en het verhogen van hun bezettingsgraad. Onze service op het gebied van padelbaanexploitatie staat garant voor een succesvolle en efficiënte bedrijfsvoering. 

Interesse in onze padel services?

wij vertellen je graag meer

Padel mate club

In 2022 openden wij onze eigen padelclub in Amstelveen, die voorzien is van 5 indoor- en 4 outdoor padelbanen. Naast hoogwaardige padelbanen hebben we ook geïnvesteerd in slimme technologische oplossingen om jouw padelervaring nog beter te maken. Dankzij ons nauwe contact met leden en bezoekers, kunnen wij onze dienstverlening continu verbeteren en blijven wij de nummer #1 voor alle padelliefhebbers. Check it out!