OVER PADEL MATE

The full service padel experience

Argentijnse Vader & Zoon

Padel Mate is opgericht door Gustavo en Gianni. Deze Argentijnse vader en zoon zijn doorgewinterde padelspelers en delen dit graag met Nederland. Ze vinden dat een padelbaan één van de grootste toevoegingen is aan iemands sportclub of achtertuin!

Dit doen wij

Full service padel mate

importeren

Dankzij onze directe contacten in Spanje kunnen we de padelbanen zonder tussenpersoon importeren.

Aanleggen

Wij zorgen voor het design en  aanleggen van de padelbanen op de door jou aangewezen locaties. 

Exploiteren

Laat het exploiteren van je padelbanen aan ons over. Wij bieden speciale beheerdiensten aan voor onze MATES.

Interesse in onze padel services?

wij vertellen je graag meer

Ons Team

Padelgekkies, dat zijn wij. Ons team bestaat uit doorgewinterde padelspelers, enthousiaste supporters, slimme ondernemers en ervaren clubeigenaren. Samen hebben we de afgelopen jaren een schat aan kennis en ervaringen verzameld over padel. En die delen we graag met ondernemend Nederland!

Samen kunnen we er voor zorgen dat je een winstgevende padelbaan kan opzetten. Laten we er samen voor zorgen dat padel nóg populairder wordt in Nederland! 

Padel mate club

In 2022 openden wij onze eigen padelclub in Amstelveen, die voorzien is van 5 indoor- en 4 outdoor padelbanen. Naast hoogwaardige padelbanen hebben we ook geïnvesteerd in slimme technologische oplossingen om jouw padelervaring nog beter te maken. Dankzij ons nauwe contact met leden en bezoekers, kunnen wij onze dienstverlening continu verbeteren en blijven wij de nummer #1 voor alle padelliefhebbers. Check it out!