F.A.Q.

Alles wat je moet weten over PADEL MATE

Ben je op zoek naar een instapmodel? Dan adviseren wij de Mate Endurance Pro. Deze baan heeft de beste prijs-kwaliteitverhouding in de markt. De baan is onderhoudsvriendelijk, duurzaam en wordt geïnstalleerd met de vriendelijke Spaanse service van Padel Mate.

Ben je geen beginner meer en op zoek naar een volwaardige wedstrijdbaan met volledige panoramische zij- en achterwanden van 12mm veiligheidsglas? Bekijk dan onze Mate WPT Premium, hét model van de World Padel Tour.

Wil je een padelbaan huren voor een evenement? Met onze Mate Mobile realiseren wij een tijdelijke mobiele padelkooi op locatie.

De juiste fundering voor het installeren van een padelbaan is belangrijk en hangt af van een aantal zaken. Denk hierbij aan de hardheid en de waterdoorlatendheid van de ondergrond. Daarnaast is het belangrijk dat de ondergrond vast en waterpas is. Wanneer de locatie al beschikt over een goede ondergrond dan is nieuwe fundering niet nodig.

Wij bieden de mogelijkheid om in samenwerking met een gespecialiseerd bedrijf grondonderzoek op locatie te verrichten, waarna wij advies en informatie geven over de mogelijkheden en de kosten.

Wanneer je een vaste padelbaan wilt laten installeren, dan is een goede ondergrond essentieel (lees de vraag hierboven voor extra uitleg). Wanneer je de Mate Mobile wilt huren voor een evenement of tijdelijke periode, dan bespreken we graag de mogelijkheden. Samen kijken we of eventuele noodzakelijke aanpassingen gedaan moeten worden om de veiligheid van de spelers en de kwaliteit van de baan te waarborgen. Wij bezoeken hiervoor de locatie en maken een analyse van de ondergrond.

Bij PADEL MATE zijn we niet vies van uitdagingen! Onze ‘wat dan ook, wanneer dan ook’ belofte betekent dat we bereid zijn om een stapje extra te zetten om van jouw padeldroom realiteit te maken. Op die manier ben je verzekerd van de beste klantervaring. PADEL MATE streeft er altijd naar om het beste van het beste te bieden! Lees meer Over PADEL MATE.

Onze padelbanen zijn ontwikkeld van de beste materialen, zoals gegalvaniseerd staal. Coating zorgt ervoor dat de baan bestand is tegen extreme weersomstandigheden. Dit maakt het eindproduct ijzersterk! Het is wel aan te raden om de (glazen) baan regelmatig schoon te houden met Osmose water. Osmose water is gedemineraliseerd water. Dit is water in zijn puurste vorm, zonder kalk, lood, ijzer en natrium.

Padel is een sport waarbij op de centrale plekken van de baan wordt gespeeld. Het is dus aan te raden om één keer per week het zand te verspreiden, om het kunstgras te beschermen. Daarnaast is het goed om één keer in de zes maanden grondig onderhoud te laten uitvoeren en algen en mos van de baan te halen. Op deze manier verleng je de levensduur van de baan en het tapijt, waardoor jouw padelspelers nog jaren kunnen genieten van de padelbaan!

We leveren A-kwaliteit kunstgras bij de aanleg van de banen. Wij werken standaard met texturized less sand van bijvoorbeeld de merken Turfield, Monzo, Turgrass en Dommo. Dit soort gras levert het hoogste spelplezier en vermindert blessures. Bovendien gaan deze hoogwaardige kunstgrassen langer mee.

Onze padelbanen zijn standaard uitgerust met LED-verlichting van POLARIS 200. Deze speciaal ontworpen LED’s worden geleverd door een fabrikant die wereldwijd nummer één is.

Uiteraard helpen wij graag met exploitatie om jouw project succesvol te maken. Dit doen we met onze expertise en know-how. Hier lees je meer over onze beheerdiensten.

Door onze uitgebreide ervaring en kennis bieden we onze klanten vrijblijvend diverse kortingen aan, die we hebben met onze partners. Dit doen we zodat we een nog groter succes kunnen behalen.