MATE PANORAMICA PRO

Met de Panoramica heb je de absolute topper te pakken! Deze padelbaan is zo goed, dat zelfs de World Padel Tour ‘m heeft gebruikt! Dankzij de brede glazen wanden en het ontbreken van pilaren heb je een perfect zicht op het spel. Bovendien is de constructie 100% veilig en bestand tegen harde windstoten. 

endurance Kenmerken

duurzaam

Deze baan gaat lang mee dankzij de hoge kwaliteit, daarnaast zijn de materialen duurzaam geproduceerd.

Officieel veld

Ons officiële speelveld voldoet aan alle internationale richtlijnen.

Luxe

Met deze luxueuze padelbaan ben je verzekerd van de hoogste kwaliteit en het beste gebruikersgemak op de markt. 

Interesse in onze padel services?

U ontvangt een brochure via de mail

Dit is panorama

De Panorama padelbaan behoort tot de top van de wereld van padelbanen. Deze baan is speciaal ontworpen voor de World Padel Tour en is uitgerust met de nieuwste technologieën en materialen om de beste spelervaring te bieden:

Interesse in onze padel services?

U ontvangt een vrijblijvende offerte

Advies op maat

Geïnteresseerd in panorama padelbaan aanlegelegd door PADEL MATE?
Als je kiest voor een Panorama padelbaan, kies je voor een baan die voldoet aan de hoogste standaarden van kwaliteit en veiligheid. Ben je geïnteresseerd in het aanleggen van je eigen Panorama padelbaan met PADEL MATE? Wij delen graag onze expertise over onze werkwijze en de diverse mogelijkheden.

Maar ons aanbod stopt niet bij de aanleg. Wij bieden ook volledige ondersteuning in het beheren en winstgevend maken van je padelbaan. Of het nu gaat om dagelijkse operaties, het trekken van nieuwe leden, of het maximaliseren van je inkomsten, ons team heeft de kennis en ervaring om jouw padelbaan succesvol te exploiteren. Neem contact op om meer te leren over hoe PADEL MATE jou kan helpen bij elk aspect van je padelproject, van aanleg tot exploitatie.

 

Onduidelijkheden?

Lees hier onze meest gestelde vragen

Maak je klaar voor

jouw eigen padelbaan

Catalogus aanvragen

Door dit formulier te verzenden, gaat u akkoord met de verwerking van uw gegevens door PADEL MATE