Blog

Padel Mate Academy

Padel Mate Academy: zó vind jij de beste padeltrainers!

Daar liggen ze dan, prachtige nieuwe padelbanen. Een enthousiaste groep spelers staat te popelen om te beginnen. Maar hoe zorg je als club dat alles goed verloopt? Hoe organiseer je padel op je vereniging? En waar vind je ervaren trainers? Padel Mate Academy helpt je! In dit artikel lees je alles over onze Academy.

Verder lezen »
Ledenverlies padelbaan.

Voorkom ledenverlies: voeg een padelbaan toe aan je sportclub

Leden behouden en tegelijkertijd een nieuwe sport introduceren? Padel is dé oplossing. Deze superleuke sport zorgt ervoor dat je leden actief en betrokken blijven. Veel clubs zien leden vertrekken door verlies van plezier, overstappen naar andere sporten of een verouderende ledenstructuur. Hier lees je hoe een padelbaan kan helpen om dit probleem op te lossen en je sportclub weer te laten bruisen. Lees snel verder!

Verder lezen »
Meer informatie over beleggen in padel met padel mate

Beleggen in padel: zó investeer je in je eerste padelbaan

Padel groeit nog altijd hard. Dat biedt kansen. Dus ja: beleggen in een padel is nu interessanter dan óóit. Maar hoe begin je? Hoe kun je slim beleggen in padel? Padel Mate maakt het je makkelijker met een handig artikel over slim beleggen in padelbanen. Je leest alles wat je moet weten over investeren in padel in dit artikel.

Verder lezen »
Meer informatie over een padelclub oprichten.

Padelclub oprichten: waar moet je allemaal op letten?

Wat is het belangrijkste om te weten als je een padelclub op gaat richten? Hoe maak je er een winstgevende padelclub van? En zijn padelclus eigenlijk wel winstgevend; of is het ‘n niet-rendabele trend? – It depends, het hangt af van hoe je ‘m runt. 

Het belang van deze factoren kan bovendien verschillen per regio of gemeente. Wat in de ene plaats werkt, werkt misschien niet in de andere. In dit artikel behandelen we de hoofdzaken van een padelclub oprichten:

Verder lezen »
Premier Padel Rotterdam 2024 aankondiging

Premier Padel Rotterdam 2024: alles wat je moet weten!

Rotterdam, Nederland – van 8 tot en met 15 september 2024 in Ahoy P1 – Dan is het eindelijk zover: een waanzinnige padelbeleving tijdens Premier Padel Rotterdam 2024, van 8 tot en met 15 september in Rotterdam Ahoy. Dit spectaculaire evenement, onderdeel van de Premier Padel Tour, brengt de beste padelspelers ter wereld samen voor een week vol spannende wedstrijden en adembenemende actie.

Verder lezen »
Padel Mate Club in Hoorn aankondiging opening

Padel Mate Club Hoorn – ons nieuwe padelcentrum!

Groot nieuws: in mei openen we de deuren van onze splinternieuwe Padel Mate Club in Hoorn. Dit is niet zomaar een club; dit is dé plek waar jij je padelhart kunt ophalen, of je nu voor het eerst een racket vasthoudt of al droomt van die professionele wedstrijden.

Verder lezen »
Speler raakt hek tijdens padelles

Mag je het hek raken tijdens padel?

Padel is een sport die je niet snel zult vergeten. Het is een combinatie van squash en tennis, met de spanning en sensatie van beide. Je speelt padel op een baan die omringd is door glas en hekwerk. Deze wanden geven een extra dimensie aan het spel, want je mag ze gebruiken om de bal te spelen. Maar let op: niet alle wanden zijn hetzelfde. Er zijn regels voor het raken van het glas en het hek tijdens padel. Wil je weten hoe het zit? Lees dan snel verder.

Verder lezen »
Kind speelt padel in tuin.

Hoe je een padelbaan in je tuin kunt aanleggen 

Ben jij net zo’n padelfan als ons en speel je graag een potje waar en wanneer dat maar kan? Waar wacht je nog op? Leg een padelbaan aan in je tuin! Dat is natuurlijk makkelijker gezegd dan gedaan, maar wij bij PADEL MATE helpen je graag. Heb jij wat extra ruimte over in je achtertuin en ben je een fanatieke padel liefhebber? Wij helpen je door het hele proces heen van financiering tot afmetingen tot de uiteindelijke aanleg en onderhoud.

Verder lezen »
Investeren in padel.

Investeren in padel, een booming business!

In 2024 is padel in Nederland nog altijd niet te stoppen! Deze mix van tennis en squash, gespeeld door duo’s in een kooi, is dé trend. Steeds meer Nederlanders ontdekken deze sport en daar liggen kansen voor slimme investeerders. Vooral met PADEL MATE aan je zijde.

Verder lezen »
World padel tour 2024 in Amsterdam

World Padel Tour 2024: spektakel gegarandeerd!

Attentie, attentie; een oproep aan alle padel-liefhebbers van 2024! Bereid je voor op een ongekend sportspektakel, want het gerenommeerde padel circus komt wederom naar Nederland! Dit jaar, van 27 september tot 21 oktober, verwelkomt de World Padel Tour Amsterdam Open opnieuw de wereldtop van padel spelers. Blijf lezen, want PADEL MATE onthult alles wat je moet weten over dit adembenemende evenement!

Verder lezen »