Blog

2 spelers schudden hand bij spelen van padel enkelspel

Padel enkelspel: alle info voor spelers en baanbeheerders!

Heb je ooit gedacht aan het spelen van padel enkelspel? Vaak denken we bij padel aan dubbelspel, maar enkelspel is minstens zo leuk en uitdagend. Bij padel enkelspel draait alles om snelheid, strategie, en vooral, jouw persoonlijke vaardigheden. Het is jij tegen je tegenstander, één-op-één, in een snelle wedstrijd. In deze blog ontdekken we wat padel enkelspel uniek maakt. Daarna bekijken we hoe je, als speler óf baanbeheerder, het meeste uit deze sport kan halen.

Verder lezen »
Meer informatie over hoe groot een padelbaan is

Hoe groot is een padelbaan?

HEY PADELFANAAT! Misschien heb je er zelf nog nooit bij stilgestaan, maar weet je wat bij padel écht het verschil kan maken? Op wat voor soort padelbaan je speelt! Want de grootte van een padelbaan heeft invloed op waar de bal uiteindelijk terecht komt en daardoor dus ook op het spel. Heb jij je dus al wel eens afgevraagd hoe groot een padelbaan is? Want zijn ze eigenlijk allemaal hetzelfde? Of zijn er variaties in de afmetingen en oppervlaktes? In dit blog zal PADEL MATE je alles vertellen over de grootte van een padelbaan. Want, hoe groot is een padelbaan eigenlijk? Lees snel verder!

Verder lezen »
meer informatie over een padel binnenbaan

Alles wat je wil weten over een padel binnenbaan

Padel is hartstikke booming in Amstelveen, Utrecht en Amsterdam. Eigenlijk is de hypermoderne sport gewoon populair in heel Nederland. Steeds meer mensen ontdekken hoe fantastisch padel is en raken er verslaafd aan. Nederland telt inmiddels al meer dan 100.000 padelspelers en ruim 550 padelbanen op 230 verschillende locaties. “What zoveel?!” Yep, echt zoveel! Er zijn opties beschikbaar waar je zowel buiten als binnen een baan kunt huren. Een padel binnenbaan wordt daarom ook steeds aantrekkelijker. Maar waarom eigenlijk? In dit blog zullen we toelichten waarom jij vandaag nog op een padel binnenbaan wilt padellen. 

Verder lezen »
indoor padel

Indoor padel en padel buiten: wat houdt het in en wat zijn de verschillen?

Bij PADEL MATE zijn we de experts in het aanleggen van padelbanen, zowel binnen als buiten. Ben je een investeerder, vastgoedbelegger of eigenaar van een sportclub? Dan zijn wij de perfecte partner voor jou. We benutten elke vierkante meter optimaal, of het nu om een hal of een veld gaat.

We bieden van alles: van het verhuren en beheren van padelbanen tot het bouwen op maat. Ons doel? Jou een zorgeloze padelervaring geven, indoor en outdoor. Lees verder en ontdek alles over padel en onze overige diensten.

Verder lezen »
meer informatie over het beste padel racket

Wat is het beste padel racket?

Hey padel-liefhebber! Net als wij bij PADEL MATE ben jij vast dol op padel. En dat juichen we alleen maar toe. Of je nu net begint of al een echte padel crack bent die de beste van je club wil worden, de juiste keuze van een padel racket is superbelangrijk. Er ja, de keuzes zijn eindeloos. Gelukkig is hier PADEL MATE to the rescue! Wij geven jou namelijk maar al te graag een antwoord op de vraag: Wij helpen je graag met de vraag: welk padel racket is nu echt het beste voor jou? En waar moet je op letten bij het kiezen? Lees snel verder!

Verder lezen »
Onderhoudskosten van een padelbaan. Opgezette kooi van PADELMATE, de spelers bereiden zich voor op een potje padel.

Alles over de onderhoudskosten van een padelbaan

Elke padelspeler weet het: een goed onderhouden padelbaan maakt het spel beter. Goed onderhoud verlengt niet alleen de levensduur van de ondergrond, maar zorgt ook voor betere grip voor spelers. Hoeveel dit kost? Dat hangt af van verschillende factoren, zoals de gebruikte materialen. Wil je meer weten over onderhoudskosten? Lees dan snel verder!

Verder lezen »
Meer informatie over padelbaan exploitatie

De voordelen van padelbaan exploitatie: een win-winsituatie!

In de snelgroeiende wereld van padel hebben clubs en ondernemers de waarde van padelbaan exploitatie ontdekt. Maar wat zijn precies de voordelen van het exploiteren van een padelbaan? In deze blog duiken we dieper in zowel de economische als sociale voordelen die deze exploitatie met zich meebrengt. We lichten toe hoe Padel Mate partners ondersteunt in dit avontuur, en waarom het voor jouw club of onderneming de volgende logische stap zou kunnen zijn.

Verder lezen »