Hét succesrecept: Indoor padelbaan bouwen

Meer informatie over indoor padelbaan bouwen

De racketsport padel wint snel aan populariteit in Nederland. Het aantal indoor padelbanen die gebouwd worden groeit hard! Een indoor padelbaan is ongeveer half zo groot als een tennisbaan en is omringd door een glazen kooi. In deze kooi wordt met een zachte bal een dubbel gespeeld, hierbij mag de bal via de wanden van de speelzijde wisselen. Een super toegankelijke sport dus! Er komen daardoor steeds meer gave padellocaties bij, zowel indoor als outdoor. Wil jij meer weten over een indoor padelbaan bouwen? Lees dan snel verder! 

Waarom indoor padelbaan bouwen? 

Wil jouw vereniging een indoor padelbaan bouwen? Wat goed! Zo is je vereniging eindelijk af van ballen die niet stuiteren, natte ramen, zon in je ogen, regen en wind. Geen wonder dus dat vele tennisverenigingen een metamorfose ondergaan, zij laten een indoor padelbaan bouwen. Want juist in de afgelopen corona tijd hebben veel mensen padel ontdekt. Ze wilden blijven bewegen, terwijl veel sporten als voetbal stil lagen. Om deze reden reiken de ambities van veel verenigingen steeds verder. Ze willen meer indoor padelbanen laten bouwen. Een mooi voorbeeld hierbij zijn de padelbanen in Amstelveen. Lees daarom ook eens onze blog Opmars van Padel in Amstelveen!

Belang van een padelbaan aanleggen

Uiteindelijk gaat het er natuurlijk ook om dat een indoor padelbaan winstgevend is. Dat snappen wij! Maar ook om deze reden raden wij het ombouwen van je tennisvereniging aan! Hier liggen namelijk kansen. Als je kiest voor padel in plaats van tennis, kun je het rendement van een indoor padelbaan verdubbelen. Met een aantal goede indoor padelbanen gebouwd door PADEL MATE benut je elke vierkante meter maximaal. Wij denken daarvoor graag met jou mee. Door je drie tennisbaan om te bouwen naar zes padelbanen heb je het dubbele aantal spelers in je hal. En bij padel heb je ook nog eens altijd 4 mensen op de baan. En dat betekent ook nog eens twee keer zo veel kopjes koffie! Ga bijvoorbeeld voor ons Turn key-pakket! Dit is een uitstekende optie voor iedereen die alle zaken rondom een indoor padelbaan bouwen in één keer geregeld wil hebben. 

Indoor padelbaan bouwen, iets voor jou?

In Nederland groeit de sport padel als kool. Elk jaar verdubbelt het aantal banen. Overal rukt de sport op. In het midden van Nederland is de helft van alle tennisaccommodaties zelfs al omgebouwd tot indoor padelbanen. Heb jij ook al concrete plannen voor het bouwen van een indoor padelbaan? Dat begrijpen wij, en wij willen je daar ook graag bij helpen! Dus wil jij een padelbaan aanleggen en ben jij er klaar voor om een echte PADEL MATE te worden? Neem dan snel contact met ons op!

Deel dit bericht op:
WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn