Turn Key

Let’s do it!

Klaar voor de volgende stap?

Heb je ons Try & Pay-pakket geprobeerd en ben je enthousiast en klaar om grotere stappen te ondernemen? Of heb je je zinnen op padel gezet en wil je je padeldroom nu écht realiseren door een padelbaan aan te leggen? Wat jouw situatie ook is, het Turn Key-pakket is dan de perfecte uitkomst! Deze all-inclusive optie is voor degenen die alles in één keer goed geregeld willen hebben. Wij zijn importeur, distributeur, exploitant en specialist in de hoogste kwaliteit padelbanen, die ook ingezet kunnen worden voor competities. Laat het aan PADEL MATE over als het gaat om een padelbaan aanleggen.

Waarom padel?

Als sportclub of vereniging zou je de keuze kunnen maken om een padelbaan aan te leggen met onze hulp. Padel is namelijk een sociale sport en toegankelijk voor mensen van alle leeftijden en niveaus. De sport is een geweldige aanvulling voor bijvoorbeeld een vereniging om meer leden te werven! Padel wordt op dit moment vrijwel overal in Spanje gespeeld en wint nu ook aan populariteit in Nederland. De sport biedt enorm veel kansen voor sportverenigingen, gemeenten en particulieren! Daarnaast is het een rendabele investering, omdat onze padelbanen zo ontworpen zijn dat ze bestand zijn tegen zware slijtage. Een win-winsituatie als je het ons vraagt!

Meer informatie over deze dienst?

Neem contact met ons op

Wat houdt het Turn Key-pakket in?

Met het Turn Key-pakket kun je een hoogwaardige padelbaan aanleggen. Een aantal zaken die je bij het pakket krijgt:

  • Onderzoek & ontwikkeling
  • Consultatie, begeleiding en berekeningen
  • Financiële beoordeling
  • Evaluatie van bedrijfsmodellen
  • Kwaliteit-gecertificeerde constructie en montage

Wij leggen padelbanen aan die veilig, duurzaam en van de hoogste kwaliteit zijn. We verzorgen de aanleg bij onder andere verenigingen, sportcomplexen en sportcentra, maar ook bij bedrijven en particulieren. Vragen over onze werkwijze bij een padelbaan aanleggen of de mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op of vraag een offerte aan!