Padel Mate Club Hoorn – ons nieuwe padelcentrum!

Padel Mate Club in Hoorn aankondiging opening

Hey padelvriend! Groot nieuws: in mei openen we de deuren van onze splinternieuwe Padel Mate Club in Hoorn. Dit is niet zomaar een club; dit is dé plek waar jij je padelhart kunt ophalen, of je nu voor het eerst een racket vasthoudt of al droomt van die professionele wedstrijden.

Padel Mate Club Hoorn: gebouwd voor jou

Vanaf de eerste schets tot de laatste lik verf, alles aan Padel Mate Club Hoorn is ontworpen met jou in gedachten. Onze banen zijn van absolute topkwaliteit, waar zelfs internationale toppers jaloers op zouden zijn. En de sfeer? Die is ongeëvenaard gezellig. Met een speciaal hoekje om te relaxen, kun je hier nieuwe vriendschappen smeden of gewoon lekker bijkletsen met je padelmaatjes.

Tja, bij Padel Mate Club Hoorn draait het om meer dan alleen een balletje slaan. Het is een plek waar je wordt aangemoedigd om jezelf te zijn en je padelvaardigheden naar een hoger niveau te tillen. Na een intensieve sessie op de baan kun je heerlijk ontspannen in onze lounge, onder het genot van een verfrissend drankje en een goed gesprek over die fantastische rally.

Bekijk hier onze andere Padel Mate Club in Amstelveen. 

Een nieuwe padelcommunity in Hoorn 

Zin in padel? Dan zit je bij Padel Mate Club Hoorn helemaal goed. Vanaf mei (2024) is dit jouw nieuwe hotspot voor alles wat met padel te maken heeft. We openen deze club omdat jij en vele anderen daar om vroegen. Padel is booming, en in Hoorn was er een duidelijke behoefte aan een nieuwe padellocatie. Dus hier zijn we dan! 

We hebben de Koedshal in Oostblokker omgetoverd tot een groot padelcentrum met 6 kwalitatieve binnenbanen. En houd je agenda in de gaten, want later dit jaar voegen we daar ook buitenbanen aan toe. 

Lees ook: Indoor padel en padel buiten: wat houdt het in en wat zijn de verschillen? 

Lees ook: Padel en tennis, ontdek de verschillen! 

Padelevents, padelworkshops en zoveel meer bij Padel Mate Club Hoorn 

Denk aan toernooien waar je je kunt meten met anderen, clinics om je spel te verbeteren, en gezellige avonden om gewoon lekker samen te padellen. Wij zorgen ervoor dat er altijd iets te beleven valt, zodat jij volop kunt genieten van alles wat padel te bieden heeft.

Leer padel spelen: ons aanbod 

Bij ons vind je een uitgebreid aanbod aan lessen en workshops, geleid door échte (Spaanse) toptrainers die jouw spel naar het volgende niveau tillen. Beginner of pro, er is altijd een programma dat bij jou past.

Padel events & toernooien: van gezellige burgeravonden tot het meest uitdagende en serieuze toernooi, en natuurlijk ladies’ night. Altijd wat te beleven en jij bent er natuurlijk bij. Een perfecte kans om je vaardigheden te testen en nieuwe padelvrienden te maken.

Workshops & clinics: Wil je de kneepjes van de padelsport leren? Onder leiding van toptrainers, inclusief échte Spaanse professionals, bieden we workshops die elke aspect van je spel verbeteren. Van de basis van padel tot wat moeilijkere tactieken, wij hebben de padelkennis die jou vooruit helpt. Tijdens de clinics en/of workshops komen de spelregels, basistechniek en samenspel aan bod. De clinic wordt gegeven in aan kleine groepen. Zo leer jij gelijk andere beginnende padel spelers kennen. Weet jij bijvoorbeeld al of je het hek mag raken tijdens padel? 

Lees ook: Spelregels padel: ben jij er al bekend mee? 

Padellessen: Persoonlijke aandacht en lessen op maat, voor als je echt serieus aan de slag wilt met je padelspel. Wij bieden onze spelers verschillende lessen aan met onze eigen Padel Mate Academy coaches. Onze toptrainers hebben al jarenlange speelervaring en brengen je graag handige tips & tricks bij! Bij Padel Mate Club Hoorn kun je terecht voor zowel kids padellessen én volwassen padellessen. 

Wil je graag een paar losse padellessen volgen met je eigen groepje? Dat kan ook! Stel een groepje samen schrijf je in voor onze Padel Mate Academy! Of je nu een doorgewinterde padelkrijger bent of nog niet weet hoe je een racket vast moet houden, je bent van harte welkom. Padel Mate Club Hoorn is voor iedereen die zin heeft in actie, gezelligheid en een community die voelt als familie.

Lees ook: Wat is het beste padelracket? 

Ook voor bedrijven in Hoorn: teamuitjes en padelclinics

Op zoek naar een origineel bedrijfsuitje of een manier om je team sterker te maken? Daag je collega’s uit voor een stevige pot padel bij Padel Mate Club in Hoorn. Onze padelclinics zijn perfect voor teambuilding, sportiviteit en natuurlijk vooral veel plezier. Wij zorgen voor alles: van de uitrusting tot professionele begeleiding. Enne, speciaal voor bedrijven in Hoorn bieden wij de mogelijkheid om voor een langere periode een vaste padelbaan te boeken. 

Wil jij ook een padelclub in jouw stad? Laat je Hoorn!

Geïnspireerd door wat we in Hoorn hebben neergezet? Denk je nu: “Dat wil ik ook in mijn stad!”? Fantastisch! Bij Padel Mate zijn we altijd op zoek naar nieuwe kansen om de padelsport verder te verspreiden. Of je nu een locatie hebt, investeerder bent, of gewoon een padeldroom hebt, wij staan klaar om te helpen. Samen kunnen we ook voor jou een padelclub realiseren. Laat van je Hoorn!

Lees ook: Investeren in padelterrein? Ontdek Padel Mate! 

Ontdek Padel Mate Club Hoorn zelf

Kan je niet wachten om meer te ontdekken? Bezoek onze website op https://padelmateclub.nl/padel-mate-club-hoorn/ en ontdek alvast alles over onze opening in mei. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen op Oosterblokker 53-A, 1696 BB Oosterblokker, in de zomer van 2024. Voor vragen of meer informatie, stuur een e-mail naar info@padelmateclub.nl.

We zien je graag op de baan!

Deel dit bericht op:
WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn