Indoor padel en padel buiten: wat houdt het in en wat zijn de verschillen?

indoor padel

Bij PADEL MATE zijn we de experts in het aanleggen van padelbanen, zowel binnen als buiten. Ben je een investeerder, vastgoedbelegger of eigenaar van een sportclub? Dan zijn wij de perfecte partner voor jou. We benutten elke vierkante meter optimaal, of het nu om een hal of een veld gaat.

We bieden van alles: van het verhuren en beheren van padelbanen tot het bouwen op maat. Ons doel? Jou een zorgeloze padelervaring geven, indoor en outdoor. Lees verder en ontdek alles over padel en onze overige diensten.

Over padel en padelbanen aanleggen

Padel, een sociale en dynamische sport met elementen van squash en tennis, is laagdrempelig en geschikt voor alle leeftijden en niveaus. Het is na voetbal de grootste sport in Spanje en wordt beoefend in hotels, stranden, boulevards en sportclubs. Bij PADEL MATE brengen we onze Spaanse roots en passie voor padel naar Nederland.

Inmiddels zijn er in Nederland meer dan 500 padelbanen op ruim 200 locaties en we verwachten dat dit aantal alleen maar zal groeien. Daarom helpen we je graag bij het aanleggen van een padelbaan, of je nu een tennisvereniging bent die voor het eerst een padelbaan wil installeren of een vastgoedbelegger die wil investeren in deze groeiende sport.

Padelbaan binnenbaan en padelbaan buiten

Onze op maat gemaakte padelbanen passen perfect in diverse locaties, of het nu indoor of outdoor is. Van het omzetten van een bestaande tennishal tot het installeren van nieuwe padelbanen buiten, wij zorgen voor een naadloze integratie. Daarnaast bieden we een complete service, van advies over de ideale hoogtes tot het verrichten van alle noodzakelijke werkzaamheden voor de aanleg van de padelbaan.

Met PADEL MATE kun je het hele jaar door genieten van padel, dankzij onze overkappingen voor outdoor padelbanen. Daarnaast zorgen we er ook voor dat de ondergrond van je buitenbaan waterdoorlatend is, zodat je in alle weersomstandigheden kunt spelen.

Indoor padel spelen

Heb je een hal? Dan bouwen wij daar de perfecte indoor padelbaan in. In Spanje zijn ze er dol op, en ook in Nederland is het ideaal, vooral in de winter. Wij zorgen dat jouw indoor baan perfect past. Maatwerk en kwaliteit staan voorop. De kosten voor een padelbaan kunnen variëren, maar voor een gemiddelde panoramica baan, zoals de Mate WPT Premium padelbaan, moet je denken aan een prijs rond de 39.500 euro exclusief BTW (2021).

Kenmerken indoor padelbaan en outdoor padelbaan

Als je een padelbaan binnenbaan wil laten installeren in bijvoorbeeld een sporthal, is het belangrijk om de hoogte van het plafond op te meten. Een te laag plafond kan namelijk de spelervaring verslechteren. Een padelbaan kan buiten logischerwijs worden gebouwd zonder rekening te houden met de hoogte van een plafond. Bij een indoor padelbaan is een plafondhoogte van minimaal 7 meter de richtlijn, maar 8 meter is nog beter. Verder is een padelbaan gebaseerd op een structuur van pilaren met een ankerplaat. Een indoor padelbaan wordt meestal geleverd met 10mm dik veiligheidsglas. Daarnaast wordt de baan uitgerust met modern kunstgras, lichtposten en een kooiconstructie. 

Ons aanbod: padelbaan aanleggen binnen elk budget en iedere ruimte

Bij PADEL MATE begrijpen we dat iedereen uniek is, daarom bieden wij een op maat gemaakt aanbod van padelbanen die past bij jouw specifieke wensen en eisen. Of je nu een beperkt budget hebt, maar graag wilt investeren in de padelsport, of een ruime buitenlocatie beschikbaar hebt waar je een topkwaliteit outdoor padelbaan wilt laten aanleggen, wij hebben de oplossing voor jou. Contacteer ons vandaag nog om te bespreken hoe wij je kunnen helpen met je padelbaan aanleggen!

Jouw padelbaan aan laten leggen? Jouw keuze!

Of je nu de voorkeur geeft aan indoor padel of outdoor padel, we zorgen ervoor dat jouw padelbaan aanleggen gebeurt precies zoals jij dat wilt. Je kunt er zeker van zijn dat wij aandacht besteden aan elk detail, van de keuze van het materiaal tot de kleur van het kunstgras. Jouw tevredenheid is ons uiteindelijke doel en wij streven ernaar om ervoor te zorgen dat elke padelbaan die wij aanleggen voldoet aan jouw verwachtingen en meer.

Aangelegde padel buitenbaan bij Padel Mate Club in Amstelveen.

PADEL MATE en padel

Ons doel is Nederland kennis te laten maken met padel door de originele banen uit Spanje te importeren, die ontwikkeld zijn door authentieke engineers. Zij worden alom geprezen om hun innovaties en kwaliteit, waardoor de spelbeleving naar een hoger niveau wordt getild. Omdat wij inmiddels al jaren in Nederland wonen, maar nog op weinig plaatsen een padelbaan kunnen vinden om te spelen, halen we padel nu écht naar Nederland met indoor padel en padel buiten!

Ons team bestaat uit padelspelers, toeschouwers, managers en clubeigenaren. Samen bieden we geweldige kwaliteiten, inzichten en kennis van padel. Hierdoor kunnen wij ondernemers in Nederland helpen om bijvoorbeeld een padelbaan te exploiteren. Wij helpen ondernemers graag met een businessmodel en onderzoeken samen de mogelijkheden voor het plaatsen van een padelbaan, of het nu gaat om een mobiele padelbaan voor een evenement, een padelbaan laten beheren of de volledige installatie van een padelbaan!

Indoor padelbaan of buiten padelbaan laten aanleggen door PADEL MATE

Bij het aanleggen van een padelbaan komen veel zaken kijken. Indoor of outdoor, grootte van de baan – wij adviseren je graag. Neem contact met ons op als je interesse hebt om een padelbaan binnenbaan of padelbaan buiten te laten installeren. 

PADEL MATE: Jouw alles-in-één-partner

Bij PADEL MATE zijn we niet alleen experts in het aanleggen van padelbanen, binnen én buiten, maar ook in de exploitatie en het beheer ervan. Of je nu investeerder, vastgoedbelegger of sportclub eigenaar bent, wij zijn jouw ideale partner voor alles wat met padel te maken heeft. Met onze expertise zorgen we voor een perfecte padelbaan, en meer dan dat.

Naast het aanleggen, bieden we een compleet pakket van diensten: van verhuur tot volledig beheer van padelbanen. Ons doel is jou een zorgeloze padelervaring te bieden, waarbij wij alles regelen, van A tot Z.

Maak van jouw club een PADEL MATE Club

Wil je meer dan alleen een padelbaan? Laat ons van jouw club een PADEL MATE club maken. Wij nemen de volledige exploitatie en het beheer op ons. Dit betekent dat wij zorgen voor alles: van reserveringssystemen tot het onderhoud van de banen en zelfs de verhuur van rackets via vendingmachines.

Deel dit bericht op:
WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn