World Padel Tour: spektakel gegarandeerd!

Meer informatie over de World padel tour

Attentie, attentie; hierbij een aankondiging voor alle enthousiaste padel-fanaten! De padelbal is namelijk door de kerk: Het wereldberoemde padel circus komt aankomende 28 september t/m 22 oktober voor het eerst naar Nederland! Onder de naam World Padel Tour Amsterdam Open zal dit toernooi de beste padel spelers ter wereld verwelkomen. Meer weten? Lees dan snel verder, in dit artikel zal PADEL MATE jou alles vertellen wat je moet weten over dit sportspektakel! 

Wat is de World Padel Tour? 

De World Padel Tour is het belangrijkste en tevens grootste padel kampioenschap ter wereld. Jaarlijks vinden er zo’n 20 toernooien plaats waarbij de beste padel spelers het tegen elkaar opnemen. Naast het organiseren van vele toernooien houdt de World Padel Tour zich ook bezig met het maken van de officiële ranglijsten van de prof-padellers. 

Psst… Lijkt het jou leuk om de wedstrijden van de World Padel Tour live te volgen? Op hun website zijn vrijwel alle livestreams te vinden. Zo blijf jij altijd up-to-date van de wedstrijden!

Waar zal de World Padel Tour plaatsvinden? 

Tijdens het toernooi zal er gespeeld worden op twee verschillende locaties. De kwalificatie wedstrijden zullen gespeeld worden in Plaza Padel Amsterdam. De beste acht duo’s die hieruit vandaan komen zullen uiteindelijk in de Centrale Markthal van de hoofdstad strijden om de nummer één positie. Omdat dit evenement nu voor het eerst in de geschiedenis in Nederland zal plaatsvinden wordt dit eveneens als hét moment gezien waarbij Nederland padel als serieuze sport erkent. 

Heb jij al tickets? 

Zou jij het grootste padeltoernooi graag van dichtbij willen meemaken? Dat kan, er zijn namelijk nog tickets voor de World Padel Tour! Het evenement is volledig in Spaanse sferen aangekleed. Dit padel spektakel belooft een bijzondere sportbeleving met muziek, catering en héél veel padel te worden. Dus waar wacht je nog op? Bestel snel jouw tickets op de officiële World Padel Tour Amsterdam Open website!

Wat kost een ticket voor de World Padel Tour? 

De prijzen voor een kaartje voor een wedstrijd variëren heel erg. De kosten zijn namelijk afhankelijk van de gekozen zitplaats en de grootte van het toernooi. Een kaartje voor een Masters toernooi kost vanzelfsprekend meer dan een kaartje voor een normaal toernooi. Meer informatie over de tickets van de World Padel Tour kun je terugvinden op hun website. 

Ook een padeltoernooi organiseren? 

Zijn jouw handen na het lezen van dit artikel gaan jeuken om ook een padeltoernooi zoals World Padel Tour te organiseren? We’ve got you! In dit artikel hebben wij alles wat je moet weten over een padelbaan huren voor jouw evenement op een rij gezet. Ben jij geïnteresseerd? Neem dan snel contact met ons op! Wij zullen samen met jou de mogelijkheden bespreken.       

Deel dit bericht op:
WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn