Blog

Premier Padel Rotterdam 2024 aankondiging

Premier Padel Rotterdam 2024: alles wat je moet weten!

Rotterdam, Nederland – van 8 tot en met 15 september 2024 in Ahoy P1 – Dan is het eindelijk zover: een waanzinnige padelbeleving tijdens Premier Padel Rotterdam 2024, van 8 tot en met 15 september in Rotterdam Ahoy. Dit spectaculaire evenement, onderdeel van de Premier Padel Tour, brengt de beste padelspelers ter wereld samen voor een week vol spannende wedstrijden en adembenemende actie.

Verder lezen »
Padel Mate Club in Hoorn aankondiging opening

Padel Mate Club Hoorn – ons nieuwe padelcentrum!

Groot nieuws: in mei openen we de deuren van onze splinternieuwe Padel Mate Club in Hoorn. Dit is niet zomaar een club; dit is dé plek waar jij je padelhart kunt ophalen, of je nu voor het eerst een racket vasthoudt of al droomt van die professionele wedstrijden.

Verder lezen »
Speler raakt hek tijdens padelles

Mag je het hek raken tijdens padel?

Padel is een sport die je niet snel zult vergeten. Het is een combinatie van squash en tennis, met de spanning en sensatie van beide. Je speelt padel op een baan die omringd is door glas en hekwerk. Deze wanden geven een extra dimensie aan het spel, want je mag ze gebruiken om de bal te spelen. Maar let op: niet alle wanden zijn hetzelfde. Er zijn regels voor het raken van het glas en het hek tijdens padel. Wil je weten hoe het zit? Lees dan snel verder.

Verder lezen »
Kind speelt padel in tuin.

Hoe je een padelbaan in je tuin kunt aanleggen 

Ben jij net zo’n padelfan als ons en speel je graag een potje waar en wanneer dat maar kan? Waar wacht je nog op? Leg een padelbaan aan in je tuin! Dat is natuurlijk makkelijker gezegd dan gedaan, maar wij bij PADEL MATE helpen je graag. Heb jij wat extra ruimte over in je achtertuin en ben je een fanatieke padel liefhebber? Wij helpen je door het hele proces heen van financiering tot afmetingen tot de uiteindelijke aanleg en onderhoud.

Verder lezen »
Investeren in padel.

Investeren in padel, een booming business!

In 2024 is padel in Nederland nog altijd niet te stoppen! Deze mix van tennis en squash, gespeeld door duo’s in een kooi, is dé trend. Steeds meer Nederlanders ontdekken deze sport en daar liggen kansen voor slimme investeerders. Vooral met PADEL MATE aan je zijde.

Verder lezen »
World padel tour 2024 in Amsterdam

World Padel Tour 2024: spektakel gegarandeerd!

Attentie, attentie; een oproep aan alle padel-liefhebbers van 2024! Bereid je voor op een ongekend sportspektakel, want het gerenommeerde padel circus komt wederom naar Nederland! Dit jaar, van 27 september tot 21 oktober, verwelkomt de World Padel Tour Amsterdam Open opnieuw de wereldtop van padel spelers. Blijf lezen, want PADEL MATE onthult alles wat je moet weten over dit adembenemende evenement!

Verder lezen »
Spelregels padel, padelracket rust op padel speelveld

Spelregels padel: ben jij er al bekend mee?

Padel wordt steeds populairder en is vandaag de dag zelfs de snelst groeiende sport ter wereld, en terecht! Vier rackets, één bal en een padel locatie, meer heb je voor deze sport niet nodig. Alhoewel je natuurlijk wel moet weten wat de spelregels van padel zijn. Wie mag er beginnen, hoe werkt het serveren en hoe verloopt de puntentelling? Ben jij al bekend met alle spelregels van padel? Lees snel verder, in dit blog vertellen wij jou namelijk alles over de spelregels van padel!

Verder lezen »