Ze komen eraan, padelbanen in Amstelveen!

Het toekomstige pand van Padel Mate Club in een 3D impressie. De locatie van deze nieuwe club is in Amstelveen.

De bestaande padelbanen in Amstelveen zijn nu al een doorslaand succes. Langzaam maar zeker zien we dat de tennisbanen in Amstelveen worden verdrongen door de populaire padelbanen. Ze verschijnen steeds meer en zijn met veel. Padelbanen in Amstelveen. En over een aantal maanden is het al zover. Dan zal PADEL MATE nóg een zogeheten Padel Mate Club uit de grond stampen in Amstelveen. Hoe komt het dat er zoveel vraag naar padelbanen is in Amstelveen? En hoe zal deze padel club eruit komen te zien? Dat zullen wij toelichten in dit blog! Lees snel verder, wij houden je namelijk maar al te graag op de hoogte van onze toekomstplannen!

Binnenkort nieuwe padelbanen in Amstelveen

De vernieuwde accommodatie van Padel Mate Club in Amstelveen krijgt steeds meer gestalte. Om je alvast een impressie te geven van hoe het eruit komt te zien hebben wij een mooie 3D video laten ontwikkelen. Check ‘m hier! Zoals je ziet in de video heeft de toekomstige Padel Mate Club in Amstelveen een gezellig en open karakter. En daar zijn wij natuurlijk super trots op!

Uiteraard houden wij jou op de hoogte van onze nieuwe padel club in Amstelveen. Dus stay tuned en houd daarbij ook onze socials en blogs in de gaten!

Hoe ziet de nieuwe padelclub in Amstelveen eruit?

PADEL MATE heeft aan alles gedacht wat betreft het uiterlijk van de nieuwe padel club in Amstelveen. Zo heeft het club gebouw in Amstelveen een prachtig open uitzicht waar onze leden ontspannen van kunnen genieten. Verder zorgt de zwarte omheining voor rust aan de ogen van de spelers en goede focus op de bal. Zo kunnen zij bij ons extra ontspannen padellen. Zo kom jij op het gebied van padel in Amstelveen zeker niets te kort! Wij kunnen in ieder geval niet wachten om jou te mogen verwelkomen op onze prachtige padel locatie in Amstelveen!

Padel is booming in Amstelveen, en terecht! Genoeg reden om een padelbaan af te huren. Hoe? Dat leggen wij graag aan je uit ! Lees daarom hier hoe jij een padelbaan kan huren in Amstelveen.

Opening nieuwe padelbanen in Amstelveen

Vooropgesteld: bij PADEL MATE is liefde en passie voor padel een echte topprioriteit. En omdat de opmars van padel in Amstelveen zo groot was vonden wij het hoog tijd om iets aan die extreme vraag naar padelbanen te doen. Wat gaan we hieraan doen dan? Juist ja, nieuwe padelbanen in Amstelveen realiseren! Vanaf medio augustus staan wij voor jou klaar om jou de ultieme padel ervaring te laten beleven. Een exacte datum is helaas nog lastig te noemen. We zijn namelijk afhankelijk van meerdere partijen in de bouwsector. Hoe we jou de ultieme padel-ervaring zullen geven? Met maar liefst 5 indoor padelbanen en 4 outdoor padelbanen. Speelruimte genoeg dus!

De nieuwe padel club in Amstelveen is slechts een halve kilometer verwijderd van het nationaal Tennis Centrum (NTC) in Amstelveen. Bovendien is er veel parkeergelegenheid, er is zelfs plek voor 40 fietsen. Onze leden komen dus niets te kort! Een ook wij hebben er HEEL VEEL zin in!

Nog meer nieuwe padelbanen in Amsterdam

Voor de nabije toekomst staan ook de realisaties van andere padelbanen buiten Amstelveen op het programma. PADEL MATE zit namelijk niet graag stil. Onder andere in hartje Amsterdam zullen wij een Privé Mobiele Padelbaan opleveren voor een Internationaal beursgenoteerd bedrijf. PADEL MATE heeft deze padelbanen in Amsterdam vakkundig geïnstalleerd. Zo kan padel voortaan ook door alle medewerkers van dit bedrijf worden beoefend. Zie de afbeeldingen hieronder voor een mooie impressie van onder meer het bouwproces.

Meer informatie over het bouwproces van de padelbanen in amstelveen
Het bouwproces van een padelbaan in Amstelveen voor een internationaal beursgenoteerd bedrijf

Ready, set, padel nu in Amstelveen!

De deuren van Padel Mate Club zijn inmiddels geopend. En met deze officiële opening van 5 indoor- en 4 outdoor padelbanen is Padel Mate Club in Amstelveen een van de grootste padellocaties van Nederland. Lijkt het jou leuk om samen met je vrienden of collega’s een een potje padel te spelen? Kom dan snel kennismaken met onze gloednieuwe padellocatie in Amstelveen. Wij kunnen niet wachten jou te verwelkomen. Reserveer via deze website jouw padelbaan bij Padel Mate Club!

Padel in Amstelveen, iets voor jou?

Je kunt er niet omheen, wij zijn jouw MATE als het aankomt op padel. Dus ben jij op zoek naar een padelbaan in Amstelveen? Wij helpen jou verder! Wij staan te springen om Amstelveen zo aantrekkelijk mogelijk te maken voor iedereen die zijn of haar liefde voor padel wil uitoefenen. Dus heb jij een vraag over de toekomstplannen van onze padelbanen in Amstelveen? Aarzel niet en neem vandaag nog contact met ons op! 

 

 

Deel dit bericht op:
WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn