Opmars van Padel in Amstelveen: huur een padelbaan!

Padelbaan huren Amstelveen. Twee jongens spelen een potje padel.

Overal in Nederland duiken steeds meer padelbanen op. Steeds meer ondernemers spelen in op deze hype en soms offeren tennisverenigingen zelfs hun tennisbanen op om aan de sterke vraag te kunnen voldoen. Gaat dit populaire balspel uit Spanje tennis van de troon stoten wat betreft racketsport? PADEL MATE krijgt steeds meer aanvragen om een padelbaan aan te leggen op allerlei plekken, zo ook in Amstelveen. Ben jij op zoek naar een padelbaan huren in Amstelveen? Ook dan ben jij bij ons aan het juiste adres.

Waarom een padelbaan in Amstelveen huren?

Padel is booming in Amstelveen. Geen wonder dat er in Amstelveen steeds meer padelbanen bijkomen, ze schieten als padelstoelen uit de grond. Bij verschillende tennis- en sportverenigingen kunnen mensen sinds vorig jaar padelbanen huren. Amstelveen is dus weer een nieuwe sport rijker. Toch zijn vrije padelbanen in Amstelveen af en toe moeilijk te vinden. En dat is niet zo vreemd want de belangstelling is groot. Het aanbod valt daarentegen tegen, er zijn niet voldoende padelbanen beschikbaar. Investeren in een padelbaan in Amstelveen is daarom niet vreemd. Zoveel mensen, zoveel wensen; het is dan ook vaak druk met nieuwe spelers. Wij hebben hiervoor de oplossing. Je kunt bij ons een padelbaan huren in Amstelveen, zodat er een geweldige aanvulling ontstaat voor jouw vereniging of sportclub.

Padelbaan huren voor tennisverenigingen

Tien jaar geleden was het aantal plekken waar padelspelers terecht konden nog op één hand te tellen. Maar steeds vaker duiken er nu overal padelbanen op. Amstelveen vormt hierin geen uitzondering. Echter blijkt de vraag groter dan het aanbod. Wat maakt deze sport zo populair? Toegankelijkheid is hierbij het toverwoord, je merkt veel minder van het niveauverschil ten opzichte van tennis of squash. Geen wonder dus dat tennisverenigingen mét padelbanen te maken hebben met extreme exponentiële ledengroei van hun ledenaantal. Het gebeurt steeds vaker dat een tennisbaan wordt opgeofferd voor de aanleg van meerdere padelbanen. Wij bieden een mooie oplossing voor de groei van de vraag naar padel in Amstelveen. Je kunt verschillende padelbanen huren: instapmodellen, officiële wedstrijdbanen en mobiele padelbanen. Dus wil jij een padelbaan huren in Amstelveen om aan de vraag te kunnen voldoen? Aarzel niet en informeer naar de mogelijkheden, wij helpen je graag verder.

Padelbaan huren met collega’s?

Goed idee! Een padelbaan huren is weer eens iets anders dan een workshop taarten bakken of een filmpje pakken. Met een padelbaan op je eigen bedrijfsterrein in Amstelveen biedt je jouw collega’s of werknemers de mogelijkheid om een fantastische sport te beoefenen. Wij zullen ervoor zorgen dat het padelbaan huren bij jouw bedrijf in Amstelveen een groot succes wordt. We nemen de tijd om jou en je collega’s te leren kennen. Wij verhuren padelbanen in Amstelveen voor speciale evenementen maar ook voor een langere periode. Ga bijvoorbeeld voor onze Mate Mobile, een geweldige oplossing voor diegenen die geen traditionele padelbaan met zware constructies willen installeren! Wij zorgen voor een padel evenement op maat. Geef je wensen aan ons door en wij kijken naar de mogelijkheden voor een padelbaan huren in Amstelveen.

Geen padelbaan huren? Speel direct in Amstelveen!

Hoewel een padelbaan huren voor jouw bedrijf of school in Amstelveen natuurlijk heel erg leuk is, bestaat er sinds 2022 ook een simpelere manier om kennis te maken met padel in Amstelveen. In augustus heeft Padel Mate Club haar eigen padelvestiging met 5 indoor- en 4 outdoor padelbanen geopend. Speelruimte genoeg dus! Het was immers hoog tijd om iets aan die extreme vraag naar padelbanen in Amstelveen te doen. Wil jij ook graag een keer een padelbaan huren bij Padel Mate Club in Amstelveen? Dat gaat heel eenvoudig via deze website.

Locatie: Padel Mate Club – Grutterij 1, 1185 ZT Amstelveen

Bovenaanzicht outdoorbanen van Padel Mate Club in Amstelveen

Padelbaan huren in Amstelveen iets voor jou?

Bij PADEL MATE werken we hard om het padellen voor iedereen zo aangenaam mogelijk te maken. Wij zijn immers jouw MATE als het gaat om padel. Ben je op zoek naar een padelbaan huren in Amstelveen? Dan ben je bij PADEL MATE aan het juiste adres. Samen met jou maken wij Amstelveen aantrekkelijker voor iedereen die graag wil padellen. Zo wordt Amstelveen een stad waarbij sport, spel, beweging en ontmoeting centraal staan. Heb je een vraag over een padelbaan huren in Amstelveen en ben je er klaar voor om een echte PADEL MATE te worden? Neem dan snel contact met ons op!

Deel dit bericht op:
WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn