Padelbanen

Voor beginners, gevorderden en PRO’s

PADEL MATE is specialist in padelbanen

Bij ons kun je een padelbaan aanleggen of een padelbaan huren, net zolang jij wilt én met de optie om de baan op lange of korte termijn te kopen. Ook wanneer je de baan niet overkoopt, is dat geen probleem. We blijven even goede MATES! Als importeur, distributeur en exploitant van padelbanen zijn we voortdurend bezig met het verbeteren van de details van onze producten én dienstverlening.

Padelbaan aanleggen

Ons doel is om Nederland kennis te laten maken met padel door de originele padelbanen uit Spanje te ontwikkelen en te importeren. We installeren de gehele baan, inclusief de kooi rondom het veld en de inrichting, zowel vast als mobiel. Onze padelbanen zijn ontworpen volgens de technische specificaties van Spaanse bouwers en de Internationale Padel Federatie. Al onze banen voldoen aan de voorschriften voor sportfaciliteiten. Een padelbaan aanleggen doen we op deskundige wijze, zodat je een geweldige aanvulling hebt voor je vereniging of sportclub! Wij staan voor kwaliteit, veiligheid en innovatie. Op basis van deze drie pijlers doen wij er alles aan om de beleving rondom padel en onze padelbanen onvergetelijk te maken!

Interesse in onze padel services?

U ontvangt een vrijblijvende offerte

Soorten padelbanen

Of je nu op zoek bent naar een instapmodel, een officiële wedstrijdbaan of een tijdelijke padelbaan om te huren voor jouw bezoekers, wij denken met je mee en faciliteren alle benodigdheden! Wij zullen je dan ook uitstekend adviseren en informeren over de mogelijkheden rondom een padelbaan aanleggen. Bekijk hieronder de verschillende padelbanen die we kunnen aanleggen.
Mate Comfort Pro

Onze Mate Comfort Pro is een echte klassieker! Het is dé perfecte padelbaan voor zowel beginners als gevorderden. Door de hoge kwaliteit van deze baan is de padelbaan bestand tegen alle weersomstandigheden! Daarnaast heeft de baan een zelfdragende structuur, waardoor eenvoudige installatie mogelijk is en toekomstige verplaatsing van de locatie. De Mate Comfort Pro is ontworpen voor (sport)clubs die de beste faciliteiten willen aanbieden. Wij kunnen de padelbaan voor je aanleggen. We leggen de Padelbaan voor je aan, zodat je zorgeloos binnen één week kan padelen.

Mate WPT Premium

De Mate WPT Premium is dé favoriete padelbaan en is speciaal ontworpen voor de World Padel Tour (2014, 2015 en 2017). De baan is voorzien van volledige panoramische zij- en achterwanden van gehard veiligheidsglas. De constructie is 100% veilig (geharde en veilige glazen) en kan goed tegen windstoten. De Mate WPT Premium is onze trots en geeft toeschouwers geweldig zicht op de spelers!

Mate MOBILE

Met de Mate Mobile kan je overal en altijd padel in Nederland spelen. De padelbaan is perfect voor organisatoren van evenementen, maar ook voor gemeenten, locaties met sportfaciliteiten en particulieren. Het is mogelijk om de Mate Mobile padelbaan tijdelijk te huren als je bijvoorbeeld bezoekers van een evenement kennis wilt laten maken met padel. De Mate Mobile bevat doorlopend zij-glas (volgens de nieuwe regelgeving) en het frame is ingesteld om een eventuele slechte rebound van de bal te beperken en blessures van de speler te voorkomen.

De kosten van een padelbaan

De kosten voor een padelbaan aanleggen zijn afhankelijk van de wensen. Om een indicatie te geven van de kosten voor een gemiddelde (semi panoramische) Mate WPT Premium padelbaan, moet je denken aan een prijs rond de 45.000 euro exclusief BTW (2021). Dit kan hoger of lager uitvallen afhankelijk van de locatie en uitgangspunten. We gaan graag met je in gesprek over de mogelijkheden.

de padelbanen van PADEL MATE

Om te kunnen voldoen aan de groeiende vraag naar padel in Nederland heeft PADEL MATE verschillende banen in haar assortiment, zoals een instapmodel, een officiële wedstrijdbaan en een mobiele padelbaan, die gehuurd kan worden voor een evenement.

Omdat wij nauw samenwerken en ontwikkelen met de fabrikant kunnen wij de mogelijkheid bieden om iedere padelbaan compleet aan te passen naar jouw wens. De padelbanen van PADEL MATE zijn van de beste kwaliteit gemaakt en worden bespeeld door beginners, gevorderden en pro’s! Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden rondom een padelbaan op maat en een padelbaan aanleggen. Neem gerust contact met ons op bij vragen over onze padelbanen of dienstverlening. Wij helpen je graag verder.