Specialist in padelbanen aanleggen

YOU CAN’T BEAT THE BEST COURT

Padelbaan aanleggen?

Padel Mate is jouw specialist!

Padel wordt steeds populairder in Nederland. Padel Mate helpt sportclubs en organisaties aan padelbanen als importeur, distributeur en mede-exploitant. In Spanje wordt de racketsport al op vrijwel iedere hoek van de straat gespeeld. Padel is een sociale en toegankelijke sport voor alle leeftijden en niveaus. Wij hebben onze expertise vanuit Spanje meegenomen naar Nederland en leggen padelbanen aan door middel van onze intensieve samenwerking met onze fabrikant. Ons doel is Nederland kennis te laten maken met padel door de originele banen uit Spanje te ontwikkelen en te importeren door authentieke padel ingenieurs. Zij worden alom geprezen door hun innovaties en kwaliteit! We installeren de gehele baan, inclusief de kooi rondom het veld en de inrichting, zowel vast als mobiel. Een padelbaan aanleggen doen we op deskundige wijze, zodat je een geweldige aanvulling hebt voor je vereniging of sportclub!

Waarom kiezen voor Padel Mate?

Voordelen

Mate Comfort Pro

Onze Mate Comfort Pro is onze klassieker en is de perfecte padelbaan voor zowel beginners als gevorderden. De kwaliteit van deze baan is bestand tegen alle weersomstandigheden!

Mate WPT Premium

Maak kennis met PADEL MATE's "favoriete kind". Deze baan is speciaal ontworpen voor de World Padel Tour (2015, 2017 en 2018). De baan is voorzien van volledige paronamische zij- en achterwanden van veiligheidsglas.

Mate MOBILE

Er is altijd een reden om te padellen. Met de introductie van de Mate Mobile kan je altijd en overal padel spelen. Perfect voor organisatoren van evenementen of als je tijdelijk een padelbaan wilt huren.

100% vrijblijvend

vraag een gratis advies aan

Padelbaan aanleggen

Werkwijze padelbaan aanleggen

Padel Mate legt jouw padelbanen aan en verzorgt ook de afwerking én overige inrichting. We zorgen voor een glazen padelkooi, waarbij we werken met 10 mm en 12 mm gehard veiligheidsglas. En de kosten voor een padelbaan aanleggen? De kosten zijn afhankelijk van de wensen. Om een indicatie te geven van de kosten voor een gemiddelde (semi panoramische) Mate WPT Premium padelbaan, moet je denken aan een prijs rond de 45.000 euro exclusief BTW (2021). Dit kan hoger of lager uitvallen afhankelijk van de locatie en uitgangspunten.

Wil je een padelbaan laten aanleggen door Padel Mate? Neem dan snel contact met ons op. Zo weet je precies wat de aanleg van een padelbaan gaat kosten. We helpen je graag. We willen dan ook jouw Padel Mate zijn!

Kom in contact met PADEL MATE

Door dit formulier te verzenden, gaat u akkoord met de verwerking van uw gegevens door PADEL MATE

Catalogus aanvragen

Door dit formulier te verzenden, gaat u akkoord met de verwerking van uw gegevens door PADEL MATE