Premier Padel Rotterdam 2024: alles wat je moet weten!

Premier Padel Rotterdam 2024 aankondiging

Premier Padel Rotterdam 2024: het padelevenement van het jaar dat je niet wilt missen!

Rotterdam, Nederland – van 8 tot en met 15 september 2024 in Ahoy P1 – Dan is het eindelijk zover: een waanzinnige padelbeleving tijdens Premier Padel Rotterdam 2024, van 8 tot en met 15 september in Rotterdam Ahoy. Dit spectaculaire evenement, onderdeel van de Premier Padel Tour, brengt de beste padelspelers ter wereld samen voor een week vol spannende wedstrijden en adembenemende actie. Alle 48 beste spelers spelen om de felbegeerde titel.

Premier Padel Rotterdam 2024: wat kun je verwachten? 

Premier Padel Rotterdam is een topniveau padeltoernooi dat plaatsvindt in Rotterdam Ahoy van 8 tot en met 15 september 2024. Het is onderdeel van de Premier Padel Tour, de belangrijkste padelcompetitie ter wereld.

Het toernooi trekt de absolute top van de padelsport aan. Je kunt dus wedstrijden verwachten van wereldtoppers zoals Alejandro Galán, Juan Lebrón, Fernando Belasteguín en Arturo Coello. Bereid je voor op adembenemende rally’s, waanzinnige smashes en spannende comebacks!

Premier Padel Rotterdam 2024: wat is er nog meer te doen?

Premier Padel Rotterdam 2024 is een must-see evenement voor iedere padelliefhebber. Zéker als je in de buurt van Rotterdam woont. Bovendien kun je hier zoveel meer doen dan alleen genieten van topniveau padelwedstrijden:

  • Side events: Naast de wedstrijden op de center court kun je genieten van diverse side events, zoals padelclinics, demonstratiewedstrijden met topspelers, meet & greets met padelsterren en padeltoernooien voor amateurs. Liever zelf spelen? Maak gebruik van de extra padelbanen die tijdens het toernooi beschikbaar zijn voor amateurs en liefhebbers.
  • Foodcourt: Hongerige magen kunnen tijdens Premier Padel Rotterdam 2024 gestild worden met heerlijke hapjes op het foodcourt.
  • Padelmarkt: Voor de echte padelfans is er een padelmarkt waar je de nieuwste padelproducten kunt kopen. Lees ook: Beste padelracket, hoe bepaal je dat? 
  • Feestelijke sfeer: Duizenden fans zorgen voor een energieke sfeer in Rotterdam Ahoy. Daar kun jij bij zijn! Combineer Premier Padel Rotterdam 2024 eventueel met een dagje Rotterdam.
Rotterdam skyline

Wat kost een kaartje voor Premier Padel Rotterdam 2024? 

De ticketprijzen voor Premier Padel Rotterdam 2024 variëren, afhankelijk van:

  • Dag: Tickets voor de weekenden (vrijdag, zaterdag en zondag) zijn doorgaans duurder dan tickets voor de weekdagen (maandag tot en met donderdag).
  • Sessie: Er zijn ochtend-, middag- en avondsessies. Tickets voor de avondsessies, met de finales, zijn doorgaans duurder dan tickets voor de ochtend- en middagsessies.
  • Locatie van de zitplaatsen: Tickets voor de center court zijn duurder dan tickets voor de normale tribunes.

De ticketprijzen zijn als volgt:

De ticketprijzen voor Premier Padel Rotterdam 2024 variëren dus afhankelijk van de dag en het type ervaring dat je zoekt. Standaard toegangstickets met vrije zitplaatsen beginnen bij €12,50 (inclusief servicekosten). Prijzen variëren voor verschillende dagen, met specifieke prijzen voor maandag (€15), dinsdag (€17,50), woensdag (€27,50), donderdag (€42,50), vrijdag (€47,50), en de finale op zondag (vanaf €72,50), inclusief servicekosten. 

Er zijn ook speciale arrangementen beschikbaar zoals het Inspiratie-ticket vanaf €10, het Participatiearrangement voor een actieve padelervaring, en het Celebrate VIP-arrangement voor de beste zitplaatsen en toegang tot de vip lounge. De exacte ticketprijzen kun je terugvinden op de website van https://premierpadelrotterdam.com/.

Waar kun je tickets kopen voor Premier Padel Rotterdam 2024?

Tickets voor Premier Padel Rotterdam 2024, dat plaatsvindt van 9 tot en met 15 september in Rotterdam Ahoy, kun je kopen via de officiële website van het evenement: https://premierpadelrotterdam.com/. Daarnaast zijn er nog ander officiële verkooppunten waar je tickets kunt kopen voor Premier Padel Rotterdam 2024:

Ticketveiling:

Website: https://www.ticketveiling.nl/ 

Telefonisch: +31 (0)85 273 54 54

Ticketmaster:

Website: https://www.ticketmaster.nl/ 

Telefonisch: +31 (0)900 300 1200

Let op bij tickets kopen voor Premier Padel Rotterdam 2024:

  • Tickets zijn zeer populair en verkopen snel uit. Wees er dus snel bij om teleurstelling te voorkomen.
  • Er zijn verschillende ticketprijzen beschikbaar, afhankelijk van de dag, de sessie en de locatie van de zitplaatsen.
  • Controleer altijd de legitimiteit van de verkoper voordat je tickets koopt.

Veel succes met het bemachtigen van je tickets voor Premier Padel Rotterdam 2024! 

Lees ook: World Padel Tour 2024: spektakel gegarandeerd!

Wil jij ook een padelevenement organiseren in 2024?

Het organiseren van een padelevenement vergt veel voorbereiding, maar het is natuurlijk wel iets voor op je bucketlist. Hier zijn enkele stappen die je kunt volgen om je eigen evenement te organiseren:

1. Bepaal je doelen 

Denk na over wat je wilt bereiken met je padelevenement. Wil je padel in je gemeenschap promoten, een goed doel steunen of misschien een toernooi voor lokale bedrijven organiseren?

2. Kies een datum en locatie

Selecteer een geschikte datum, rekening houdend met andere lokale evenementen om conflicten te vermijden. Zoek een locatie die geschikt is voor je evenement, zoals padelclubs, sportcentra of zelfs tijdelijke locaties die kunnen worden opgezet voor het evenement.

3. Regel de financiën

Maak een budget voor je evenement. Denk aan kosten zoals locatiehuur, apparatuur, prijzen, promotiematerialen en verzekeringen. Overweeg sponsoren te zoeken om de kosten te dekken. Lees ook: Padel business plan opstellen? Zo doe je dat! 

4. Promotie

Gebruik sociale media, lokale media, en mond-tot-mondreclame om je evenement te promoten. Het creëren van een aantrekkelijke poster of flyer kan ook helpen. Vergeet niet de details van het evenement, zoals datum, locatie, en hoe tickets te kopen te vermelden. Premier Padel Rotterdam pakt dit ook goed aan op Facebook en Instagram

Volg jij Padel Mate Club trouwens al op Instagram? 

5. Inschrijving en tickets

Bepaal hoe je de inschrijving en ticketverkoop wilt regelen. Er zijn online platforms die het proces kunnen vergemakkelijken, zoals Eventbrite of de eigen website van je evenement. Gebruik de ticketverkoop van Premier Padel Rotterdam als voorbeeld. 

6. Plan het programma

Bedenk welke activiteiten er zullen plaatsvinden tijdens je evenement. Denk aan wedstrijden, clinics, demonstraties en andere entertainmentopties. Net zoals dit bij Premier Padel Rotterdam ook is gedaan. Overweeg de inzet van vrijwilligers om te helpen met de organisatie op de dag zelf.

7. Veiligheid en faciliteiten

Zorg ervoor dat je evenement voldoet aan alle lokale gezondheids- en veiligheidsvoorschriften. Regel voldoende faciliteiten voor de deelnemers, zoals kleedkamers, toiletten en – niet onbelangrijk – de catering.

8. Evaluatie

Na afloop van je padelevenement, neem dan goed de tijd om te evalueren wat goed ging en wat verbeterd kan worden. Vraag feedback van deelnemers, vrijwilligers en eventuele sponsors om je toekomstige padelevenementen nóg beter te maken.

Padelevenement organisatie

Hulp van Padel Mate bij je padelevenement?

Gaaf, je wilt een padelevenement opzetten! Heb je al gedacht aan Padel Mate? Wij helpen je graag bij alles wat met padel te maken heeft. Planning, het opzetten van mobiele padelbanen, catering, locatie, budget – noem het maar op. Wij maken het mogelijk. En dat is nog maar het begin. We helpen je ook bij het regelen van inschrijvingen, het vinden van sponsors én we zetten je event stevig op de kaart. Lees ook: Padelbaan huren evenement, iets voor jou? Met Padel Mate aan je zijde trek je niet alleen een hoop padelliefhebbers, maar zorg je ook voor een padelevent dat iedereen zich zal herinneren. Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden. 

 

Deel dit bericht op:
WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn