Padel in Utrecht, dit moet je weten! 

meer informatie over padel utrecht

Zo nu en dan komt er een nieuwe sport bij in nederland, maar lang niet alles haalt het. Toch lijkt padel met open armen te zijn ontvangen door Nederlandse sporters. De nieuwe sport verovert Nederland, zo ook Utrecht. De populariteit is zo groot, dat de tijden om ‘even’ een padelbaan voor de volgende dag te reserveren in Utrecht er al lang niet meer bij is. Dat moet anders vinden wij! Wij vertellen je in dit blog graag alles over padel in utrecht. 

Padelbanen in Utrecht

In de buurt van Utrecht zijn er meerdere locaties waar je terecht kunt voor een potje padel. Dus wil jij graag padellen in Utrecht? Dan kun je onder meer terecht bij deze locaties:

De groei naar padelbanen in Utrecht groeit echter nog steeds hard. Wil jij dat hier nog meer padelbanen bijkomen om aan de vraag te kunnen voldoen? Dat kan! Aarzel niet langer en informeer naar de opties, PADEL MATE bespreekt graag wat er allemaal mogelijk is!

Het padel-evenement van Nederland in Utrecht

In september is het eindelijk zover: het eerste grote internationale padeltoernooi van Nederland! En jawel, in Utrecht! Deze zomer komt er dus op het Jaarbeursplein in Utrecht een gigantisch padelbaan-festijn. De teller staat inmiddels al op 2400 deelnemers, een heleboel belangstelling dus; en terecht! Het gerucht gaat zelfs dat de sport over enkele jaren aan het lijstje van olympische sporten wordt toegevoegd. 

Heeft Utrecht kans om te winnen? 

Hoewel er de afgelopen tijd al heel veel padelbanen zijn gebouwd in Utrecht is de kans het internationale padel toernooi uiteindelijk te winnen niet heel groot. We zullen hiervoor namelijk Spanje moeten verslaan. En dát is nogal lastig, immers zij zijn by far de beste. Maar zeg nooit ‘nooit’! Nederlanders kunnen ook steeds beter worden in padel, oefening baart namelijk kunst. Dit kunnen we doen door nog meer padelbanen te bouwen!

Wil jij er samen met ons voor zorgen dat Nederland in de toekomst Spanje verslaat? Laat dan een padelbaan bouwen in jouw regio! Wist je dat je bij ons ook padelbanen kunt huren? Waar wacht je nog op?! 

Meer padelbanen in Utrecht! 

Het is natuurlijk super fijn dat padel zo’n enorme groei doormaakt. We moeten er echter wel voor zorgen dat er speelkansen zijn voor iedereen. PADEL MATE hoopt dat naast commerciële partijen, ook verenigingen ervoor kiezen om padel te omarmen. Wij kijken graag naar de opties in Utrecht waar we met padel aan de slag kunnen. Word jij onze nieuwe MATE?!

Wist je trouwens dat wij ook indoor padelbanen kunnen aanleggen in Utrecht? Zo krijg je niet te maken met natte ramen, ballen die niet stuiteren of zon in je ogen. Hét ultieme succesrecept als je het ons vraagt!

Let the games begin!

Door het grote enthousiasme is reserveren voor padelbanen in Utrecht een gevecht. Het is vaak niet te doen, vooral ‘s avonds is het echt moeilijk om aan een baan te komen. Het is daarom van groot belang dat we meer banen in Utrecht aanleggen. En hier helpt PADEL MATE je maar al te graag mee. Neem gerust contact met ons op, dan kijken we samen naar de mogelijkheden. 

Deel dit bericht op:
WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn