Alles wat je wil weten over een padel binnenbaan

meer informatie over een padel binnenbaan

Padel is hartstikke booming in Amstelveen, Utrecht en Amsterdam. Eigenlijk is de hypermoderne sport gewoon populair in heel Nederland. Steeds meer mensen ontdekken hoe fantastisch padel is en raken er verslaafd aan. Nederland telt inmiddels al meer dan 100.000 padelspelers en ruim 550 padelbanen op 230 verschillende locaties. “What zoveel?!” Yep, echt zoveel! Er zijn opties beschikbaar waar je zowel buiten als binnen een baan kunt huren. Een padel binnenbaan wordt daarom ook steeds aantrekkelijker. Maar waarom eigenlijk? In dit blog zullen we toelichten waarom jij vandaag nog op een padel binnenbaan wil padellen. 

Belang van een padel binnenbaan 

Zoals besproken, in Nederland wordt er steeds vaker een padel binnenbaan aangelegd. En terecht! Hieronder zullen we beargumenteren wat de voordelen zijn van padel spelen op een padel binnenbaan. 

  • Binnen padellen in plaats van buiten? Dan heb je in ieder geval geen last van wind. En dat is absoluut een groot voordeel! Bij een padel binnenbaan heb je altijd te maken met dezelfde omstandigheden. En dit zorgt ervoor dat jij jezelf continu kan verbeteren. 
  • Bij een padel binnenbaan heb je geen last van natte ramen tijdens een vervelende regenbui. Naast wind is regen namelijk ook erg vervelend op een padel buitenbaan. Heb je last van natte ramen op je buiten padelbaan? Dan is een fatsoenlijk potje padel spelen nauwelijks nog te doen. 
  • Kies je voor een padel binnenbaan? Dan heb je geen last van de zon in je ogen. Zo zorg je voor een eerlijk spel waarbij niet slechts 1 team in het voordeel is. Bij een padel binnenbaan is het licht immers altijd gelijk en zorgt het niet voor hinder. 
  • Zodra je binnen aan het padellen bent zul je nooit last krijgen van een (te) koude temperatuur. Deze kun je namelijk helemaal zelf regelen. Geen last van warmte intolerantie en ook geen last van bevroren handen. Zelfs wanneer er buiten sneeuw ligt kun je binnen padel spelen!

Ben jij na het lezen van al deze voordelen al om? Oftewel: wil jij graag dat PADEL MATE een padel binnenbaan komt bouwen bij jouw bedrijf of vereniging? Aarzel niet en neem contact met ons op! 

Padelbaan huren in Amstelveen

Wist jij al dat PADEL MATE binnenkort een totaal vernieuwde zogeheten Padel Mate Club in Amstelveen zal openen? Je leest het goed, vanaf medio augustus zullen wij voor jou klaar staan om je de ultieme padel ervaring te laten beleven. Dit zullen we doen met maar liefst 5 padel binnenbanen en 4 padel buitenbanen. Dat betekent voor zowel binnen als buiten speelruimte genoeg! En… Stay tuned want voor de nabije toekomst zullen ook de realisaties van andere padel binnenbanen buiten Amstelveen op het programma staan. Wil jij meer weten over de toekomstige padel binnen- en buitenbanen in Amstelveen? Neem dan contact met ons op! Of wil je misschien meer informatie over hoe deze padel binnenbanen eruit komen te zien? Lees dan ook eens dit blog: Ze komen eraan, padelbanen in Amstelveen! 

Toe aan een impressie van onze nieuwe Padel Mate Club in Amstelveen? Check dan deze video!

Padel binnenbaan in jouw omgeving nodig? 

Wil jij dat er ook meer padel binnen- of buiten banen in jouw regio komen? Dan zijn wij jou MATE! Onze handen gaan namelijk jeuken van het aantrekkelijk maken van deze sport in jouw stad of dorp. Dus wil jij graag dat er een padel binnenbaan aangelegd wordt nabij jouw woonplaats? Of wil je misschien een binnen padelbaan huren? Neem dan vandaag nog contact met ons op! 

Padel binnenbaan aanleggen, interessant?

De padel binnenbanen in Nederland schieten nog altijd als padelstoelen uit de grond. Zowat elk jaar verdubbelt het aantal banen. Heb jij, jouw bedrijf of misschien wel jouw (tennis)vereniging ook al toekomstplannen voor het bouwen van een padelveld? Dát is goed om te horen, want wij willen iedereen die interesse heeft in een padelvelden maar al te graag helpen! Dus, wil jij bijvoorbeeld een padel binnenbaan bouwen en ben jij er klaar voor om een échte PADEL MATE te worden? Neem dan vandaag nog contact met ons op! 

Deel dit bericht op:
WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn