Wat zijn de kosten van een padelbaan bij PADEL MATE?

kosten padelbaan

Wil je een padelbaan aanleggen voor je sportclub, evenementenlocatie, bedrijventerrein of achtertuin? Met de padelbanen van PADEL MATE ben je verzekerd van kwaliteit banen, die volledig veilig zijn. Maar wat zijn de kosten van een padelbaan precies? We geven hieronder antwoord op de vraag ‘wat kost een padelbaan’ en vertellen je meer over onze soorten padelbanen om aan te leggen, huren of te laten beheren.

De kosten van een padelbaan

De kosten voor een padelbaan aanleggen zijn afhankelijk van de wensen, zoals het model, de gerei en de bestelhoeveelheid. Bij de kosten van een padelbaan kijken we naar de fundering, het kunstgras, de kooi, het glas en de verlichting rondom de baan. We gaan graag met je in gesprek over de mogelijkheden en beantwoorden met alle plezier je vraag: ‘wat kost een padelbaan?’ Wanneer je een padelbaan kunt aanleggen op de ondergrond en fundering van bijvoorbeeld een tennisbaan, is het mogelijk om wat kosten van een padelbaan te besparen.

Wat kost een padelbaan?

Om een indicatie te geven van de kosten voor een gemiddelde panoramica baan, zoals de Mate WPT Premium padelbaan, moet je denken aan een prijs rond de 39.500 euro exclusief BTW (2021). De kosten van een padelbaan kunnen hoger of lager uitvallen, afhankelijk van de locatie en uitgangspunten. Een padelbaan aanleggen vergt vergaande specialistische kennis. Laat daarom altijd jouw padelbaan bouwen door een erkend bedrijf met ervaring in de branche, zoals PADEL MATE.

De kosten van een padelbaan: het onderhoud

Onze padelbanen zijn ontwikkeld van het beste materiaal, zoals gegalvaniseerd staal. Coating zorgt ervoor dat de baan bestand is tegen extreme weersomstandigheden. Dit maakt het eindproduct ijzersterk! Uiteraard hebben padelbanen zo nu en dan wel onderhoud nodig. Een goed onderhouden padelbaan zorgt namelijk voor een langere levensduur en fijne speelomstandigheden voor de padelspelers. Afhankelijk van het type padelbaan dat is gekozen, varieert het onderhoud, en dus ook de kosten van een padelbaan.

Het is bij een padelbaan aanleggen aan te raden om eenmaal per maand de glazen wanden schoon te maken en eenmaal per week het kunstgras te vegen, zodat het zand verspreid wordt. Daarnaast is het goed om één keer in de zes maanden grondig onderhoud te laten uitvoeren en algen en mos van de baan te halen. Als je ons jouw padelbaan laat beheren, kunnen wij dit voor je regelen en een prijs mét onderhoud inbegrepen voor je klaarzetten. Zo heb je altijd goed inzicht in de kosten van je padelbaan en heb jij, jouw club en spelers levenslang plezier van padel!

De padelbanen van PADEL MATE

Bij ons kun je een padelbaan aanleggen of een padelbaan huren, net zolang jij wilt én met de optie om de baan op lange of korte termijn te kopen. De kosten van een padelbaan zijn dus zeer uiteenlopend. Om te kunnen voldoen aan de groeiende vraag naar padel in Nederland heeft PADEL MATE verschillende banen in haar assortiment, zoals een instapmodel (Mate Comfort Pro) een officiële wedstrijdbaan (Mate WPT Premium) en een mobiele padelbaan (Mate Mobile), die gehuurd kan worden voor een evenement.

We kunnen ook de mogelijkheid bieden om iedere padelbaan compleet aan te passen naar jouw wens. De padelbanen van PADEL MATE zijn van de hoogste kwaliteit materialen gemaakt en worden bespeeld door beginners, gevorderden en pro’s! Informeer bij ons naar de kosten van een padelbaan die bij jouw club past.

Padel, de snelst groeiende sport in Nederland

Denk je erover na om een padelbaan te laten bouwen voor je sportclub of vereniging? Dan is het belangrijk om inzicht te hebben in de kosten van een padelbaan, maar ook om op de hoogte te zijn van de recente ontwikkelingen rondom padel in Nederland en België. Zo wordt de sport padel steeds populairder in Nederland en België. Op dit moment zijn er al ruim 1.000 padelbanen in Nederland op 200 verschillende locaties en de verwachting is dat dit de komende jaren alleen maar meer wordt. Niet gek ook als je bedenkt dat padel een enorm sociale sport is en toegankelijk is voor alle leeftijden en niveaus. PADEL MATE is gespecialiseerd in padelbanen aanleggen, zodat je een geweldige aanvulling hebt voor je vereniging of sportclub!

Over PADEL MATE

Niet alleen de kosten van een padelbaan zijn belangrijk, ook de mensen achter de banen, want wie is PADEL MATE, expert in een padelbaan aanleggen eigenlijk? PADEL MATE is jouw padel partner op het gebied van padelbanen aanleggen, huren of laten beheren. Als importeur, distributeur en exploitant van padelbanen maken wij padel in Nederland mogelijk voor iedereen, op elke gewenste locatie! Onze padelbanen zijn zowel vast als mobiel mogelijk. We installeren de gehele baan, inclusief de kooi rondom het veld en de inrichting. We vertellen je graag meer over de kosten van een padelbaan.

Omdat PADEL MATE geen grenzen kent, bieden wij naast ons uitgebreide assortiment ook custom made padelbanen. Deze padelbanen worden volledig ontworpen naar wens! Onze padelbanen zijn ontworpen volgens de technische specificaties van de Internationale Padel Federatie. De banen voldoen dus aan de voorschriften voor sportfaciliteiten. Wij hebben ruim 15 jaar ervaring als hoofdleverancier in de padelwereld. Hierdoor kun je vertrouwen op kwaliteit, design én duurzaamheid van onze padelbanen.

Benieuwd naar de kosten van een padelbaan of meer informatie?

Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden rondom een padelbaan op maat aanleggen. Benieuwd naar de exacte kosten van de padelbaan van je dromen? Neem gerust contact met ons op bij vragen over onze padelbanen, de kosten of dienstverlening. Wij helpen je graag verder en beantwoorden met plezier jouw vraag: ‘wat kost een padelbaan?’

Deel dit bericht op:
WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn