Padelveld financieren, zo schaf jij een padelveld aan! 

Meer informatie over een padelveld financieren

We hebben het al eerder besproken. De groei van padel in Nederland gaat maar door. Steeds meer Nederlanders en verenigingen kiezen voor deze populaire sport. Reden genoeg dus om je hier eens in te verdiepen! Hoe pak je als tennis- of padelvereniging de aanleg van nieuwe padelbanen het beste aan? Vraag jij jezelf wel eens af wat haalbaar is als het gaat om een padelveld financieren? Dan ben je hier aan het juiste adres. Wij helpen jou graag om jouw padel droom te realiseren! 

Waarom een padelveld financieren? 

Padel vormt een laagdrempelige sport. Om deze reden is het een aantrekkelijke aanvulling op het tennisaanbod voor huidige leden van tennisverenigingen. Ben jij er klaar voor om een padelveld te financieren? Dan zal dit ook een nieuwe doelgroep aantrekken. Als gevolg hiervan zullen er weer potentiële nieuwe leden zich bij jullie vereniging aansluiten. 

Vraag jij je af of jij überhaupt een padelveld kan financieren? Wil je weten welke kosten er allemaal bij komen kijken of heb je nog andere vragen? Neem contact met ons op. Wij zullen samen met jou kijken wat er allemaal mogelijk is. 

Wat kost een padelveld financieren? 

Een ding is duidelijk: een padelveld financieren is een slimme investering voor een vereniging. Maar wat kost het eigenlijk? Als jij een padelveld wil financieren moet je rekening houden met een investering tussen de €40.000,- en €60.000,-. Natuurlijk hangt dit helemaal af van welk model je kiest en de configuratie. Ook andere zaken als fundering, verlichting en glas spelen een rol bij het budget dat je moet hebben om een padelveld te kunnen financieren. 

Padelveld financieren, hoe pak je dat aan? 

Voordat je besluit dat je een padelveld wilt financieren raden wij je aan goed onderzoek te doen. Uiteraard helpt PADEL MATE je hierbij graag. Zo dien je bijvoorbeeld rekening te houden met de ondergrond. Je hebt garantie nodig dat de padelvelden niet zullen verzakken. Zo kun je met een gerust hart een padelveld aanleggen. 

Het draagvlak onderzocht? En klaar voor het echte werk: het realiseren van een padelveld? Dan is het van belang om je plan zo uitgebreid mogelijk uit te werken. Hieronder vind je jouw stappenplan!

  1. Als jij een padelveld wil financieren is het van belang om je bevindingen in een concept-plan uit te werken. Vraag hiervoor bestuurlijke goedkeuring aan. Denk hierbij ook aan een concreet businessplan en de financiële gevolgen. 
  2. Vraag offertes aan bij PADEL MATE voor het aanleggen en financieren van een padelveld. Denk hierbij alvast na over zaken als verlichting, uitloop en onderhoud. Haal hierbij inspiratie uit onze voorgaande succesvolle projecten. 
  3. Werk je plan voor het financieren van een padelveld zo uitgebreid mogelijk uit. Hoe gaat de vereniging dat betalen? Zijn er eventuele subsidieregelingen? Is crowdfunding misschien een optie? 
  4. Realiseer je plannen samen met PADEL MATE!

Wij zijn jouw MATE als het aankomt op een padelveld financieren. We vertellen je dan ook graag wat er allemaal bij komt kijken als je een padelveld wil aanleggen. Kom je er na het lezen van dit stappenplan nog niet helemaal uit? Dan adviseren wij contact met ons op te nemen. Wij helpen je graag.

Jouw padelveld-droom in vervulling laten gaan? 

Een padelveld financieren is geen gemakkelijke opgave, daar weten wij alles van. Ga je voor een indoor- of outdoor padelbaan? Hoeveel padelvelden zijn voldoende voor jouw vereniging? Je krijgt dus met veel verschillende vraagstukken te maken. Ben jij er ondanks dat klaar voor om een nieuw padel project te realiseren? Neem contact met ons op voor meer informatie over alle mogelijkheden. PADEL MATE zal samen met jou kijken naar de mogelijkheden rondom het financieren van een padelveld.

Denk ook na over exploitatie van je padelbaan

Naast het financieren van je padelveld, is het net zo belangrijk om na te denken over de exploitatie ervan. En dat is precies waar PADEL MATE jou bij kan ondersteunen. We kijken verder dan alleen de bouw van de padelbanen; we richten ons op het creëren van een levendige en winstgevende padelcommunity.

Wij helpen je niet alleen met het realiseren van je padelveld, maar ook met het beheer en de exploitatie ervan. Denk aan het aantrekken van nieuwe leden, het organiseren van toernooien en evenementen, en het optimaliseren van de baanbezetting. Dit alles met als doel om van jouw padelvereniging een bruisende ontmoetingsplek te maken die zowel sportief als financieel succesvol is.

Waarom PADEL MATE kiezen voor exploitatie van je padelbaan?

Met onze ervaring in het beheren van padelbanen kunnen we je adviseren over de beste strategieën om je investering terug te verdienen en winst te genereren. Of je nu een indoor- of outdoor padelbaan wilt, wij hebben de expertise om je te helpen slagen.

Heb je interesse in het exploiteren van een padelbaan en wil je weten hoe PADEL MATE je daarbij kan helpen? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek. Samen verkennen we de mogelijkheden om van jouw padelproject een groot succes te maken!

Deel dit bericht op:
WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn