T-Line Tennis

Cruquius

T-LINE TENNIS, CRUQUIUS

BAM! Oktober 2021 was te gek! Waarom? We hebben Cruquius op de padelkaart gezet. Yep, dat rustige dorpje, bekend om zijn charme en geschiedenis. 

We installeerden een van onze veelgeprezen Mate Mobile banen in een adembenemende tennishal. Deze plek is al jaren een gerespecteerde sportlocatie, geliefd door lokale sporters en bezoekers. Met de toevoeging van onze padelbaan, is de hal omgetoverd tot een waar walhalla voor sportfanaten.

Maar wat deze installatie echt speciaal maakt, is de ongelooflijke hoogte van de hal. Met een indrukwekkende 9 meter hoogte is het zonder twijfel een droomlocatie voor iedere padelspeler. Het hoge plafond zorgt voor voldoende ruimte om de bal ongehinderd hoog in de lucht te slaan, wat een essentieel onderdeel is van een opwindend padelspel.

De toevoeging van onze Mate Mobile baan heeft deze plek getransformeerd tot een hotspot voor padelliefhebbers. Deze installatie heeft een nieuwe dynamiek gebracht in de sportieve atmosfeer van Cruquius. Ook heeft het de groeiende populariteit van padel verder versterkt. 

Bij PADEL MATE zijn we trots op deze installatie en de positieve impact die het heeft op de lokale sportgemeenschap. We kijken uit naar de voortdurende groei en ontwikkeling van padel op deze locatie, en de nieuwe kansen die dit biedt voor spelers en sportfans. Cruquius, let’s padel!

Specificaties