SV Kampong

Utrecht

SV Kampong, Utrecht

De zomer van 2021 was een game-changer voor ons bij PADEL MATE. We gingen de uitdaging aan met de gigantische sportvereniging SV Kampong. Yep, we hebben het over de grootste sportclub van Nederland!

SV Kampong, bekend om haar diverse sportaanbod en immense ledenbestand, zocht iets fris en spannends. Padel was een voor de hand liggende keuze. Maar ze hadden de juiste partner nodig. En ze kwamen uit bij PADEL MATE. 

Ons team stond klaar met de topklasse Mate Mobile padelbanen. En het mooie daaraan? Ze zijn mobiel! Dit betekent dat Kampong het spel van padel overal en altijd kan brengen. Flexibiliteit ten top!

Maar we lieten het niet bij het leveren van de banen. Ons ‘Try & Share’-model betekent dat wij voor de komende vier jaar de exploitatie van de banen verzorgen. Maar dat is nog niet alles. We ondersteunen ook bij de promotie van padel. Denk aan het organiseren van evenementen, het aanbieden van coaching en het aanmoedigen van deelname.

We zijn super trots dat SV Kampong ons als partner heeft gekozen. Met deze samenwerking brengen we padel nog meer op de kaart. Dus, let’s padel met Padel Mate en SV Kampong!

Specificaties