Mate Panoramica Pro

Speciaal ontworpen voor de WPT 2015, 2017 en 2018

Maak kennis met Padel Mate's "favoriete kind".

De Mate Panoramica Pro padelbaan is één van de beste banen in de wereld van padel. De Mate Panoramica Pro is speciaal ontworpen voor de World Padel Tour (2014-2015-2017). Deze padelbaan is voorzien van volledige panoramische zij- en achterwanden van 12mm gehard veiligheidsglas. De baan is uitgerust met frames en heeft een ingelegd hekwerk om blessures te voorkomen. De constructie is 100% veilig en kan goed tegen windstoten. De Mate Panoramica Pro is onze trots en geeft toeschouwers geweldig zicht op de spelers!

PADEL MATE’s favoriete padelbaan

Wanneer je kiest voor de Mate Panoramica Pro krijg je een exacte replica, die gebruikt is tijdens de World Padel Tour (WPT) in 2014, 2015 en 2017. De baan is voorzien van breed glas aan de uiteinden, zonder opzichtige pilaren of buizen, die het zicht van de toeschouwers kunnen blokkeren. Toeschouwers houden hierdoor perfect zicht op het snelle en dynamische spel. De structuur van de padelbaan is met precisie ontworpen en gemaakt om in iedere mogelijke situatie gemonteerd te kunnen worden. De onderdelen worden tijdens de installatie eenvoudig zonder laswerk aan elkaar bevestigd.

De kosten van deze padelbaan
De kosten voor de Mate Panoramica Pro padelbaan aanleggen zijn afhankelijk van de wensen. Om een indicatie te geven van de kosten voor een gemiddelde (semi panoramische) Mate Panoramica Pro padelbaan moet je denken aan een prijs rond de 45.000 euro, exclusief BTW (2021). Dit kan hoger of lager uitvallen afhankelijk van de locatie en uitgangspunten.
Al onze padelbanen zijn ontworpen volgens de technische specificaties van de Internationale Padel Federatie en voldoen aan de voorschriften voor sportfaciliteiten (NIDE 2004). Alle documenten zijn volledig inbegrepen bij de levering van deze padelbaan.

Glas 3000x2000x12 Gehard glas 12mm
Glas 2000x2000x12 Gehard glas 12mm
Palen 80x60x4 Koolstofstaal S-235JR verzinkt en gelakt
Lantaarnpalen 4 lantaarnpalen op 48º voor 2 gebieden elk van 400w
Gerei Staal conform 8.8 AISI-316
Gras Kunstgras in vezel van polypropyleen van 12 mm hoog
Network van padel Nylon met treksterkte
Versterking In het onderste deel tussen pilaar en voetplaat 380 mm hoogte
Hoek 80 x 10 Aan de achterwanden om sterkte aan het glas te geven
Deltavliegers achter Aan de achterkant om weerstand te geven
Gaas 50x50x4,8 mm elektrolytisch verzinkt en gelakt
Kenmerken baan

Kom in contact
Wil je de padelbaan Mate Panoramica Pro laten aanleggen door PADEL MATE? Wij staan voor je klaar en garanderen de beste kwaliteit! Heb je een vraag of zou je graag een offerte willen aanvragen voor de aanleg van deze padelbaan? Neem dan gerust contact met ons op.

Catalogus aanvragen

Door dit formulier te verzenden, gaat u akkoord met de verwerking van uw gegevens door PADEL MATE