Over PADEL MATE

The full experience met onze padel service

Waarom padel?

Wij zijn jouw MATE als het gaat om padel. We hebben de sport zelf jaren intensief beoefend en spelen nog steeds wekelijks met en tegen elkaar. Na voetbal is padel de op één na grootste sport in Spanje! Geloof het of niet, in Spanje wordt padel op iedere hoek van de straat gespeeld. Bij hotels, midden in de wijk, aan het strand, op de boulevard of in combinatie met andere sporten. Padel is toegankelijk, voor iedereen bereikbaar en je hoeft geen pro te zijn om een onvergetelijke sportervaring te hebben. Wij weten dit al jaren, omdat we Spaanse roots hebben, Spaans spreken, Spaans eten en in onze vrije tijd het liefst op z’n Spaans een balletje slaan!

Padel wordt inmiddels steeds bekender onder het grote publiek, ook buiten Spanje. Daarom delen wij met PADEL MATE onze passie, kennis en ervaring, geheel naar Spaans model met de beste service! Ons doel is Nederland kennis te laten maken met padel door de originele banen uit Spanje te importeren, die ontwikkeld zijn door authentieke engineers. Zij worden alom geprezen om hun innovaties en kwaliteit, waardoor de spelbeleving naar een hoger niveau wordt getild. Omdat wij inmiddels al jaren in Nederland wonen, maar vrijwel op weinig plaatsen een padelbaan konden vinden om te spelen, halen we padel nu écht naar Nederland!

Wie zijn wij?

Ons team bestaat uit: padelspelers, toeschouwers, managers en clubeigenaren. Samen bieden we geweldige kwaliteiten, inzichten en kennis van padel. Hierdoor kunnen wij ondernemers in Nederland helpen om bijvoorbeeld een padelbaan te exploiteren. Wij helpen ondernemers graag met een businessmodel en onderzoeken samen de mogelijkheden voor het plaatsen van een padelbaan. We willen onze kennis delen en samen met ondernemers investeren in de groei van padelbanen in Nederland, zodat padel binnenkort in Nederland ook in het rijtje van de top vijf populairste sporten komt te staan. Gezien de internationale vraag is het een reële verwachting.

Natuurlijk hebben we nog andere (geheime) ingrediënten die ervoor zorgen dat ons dienstenaanbod doordacht ontworpen, vervaardigd en getest is! Zo nemen wij écht de tijd om jouw spelers te leren kennen en te begrijpen wat de eisen rondom het klimaat en de locatie zijn.

Meer informatie over ons?

Neem contact met ons op

Onze filosofie

Bij PADEL MATE zijn we niet vies van uitdagingen! Onze ‘wat dan ook, wanneer dan ook’ belofte betekent dat we niet bang zijn om een stapje extra te zetten als dat nodig is om dé padeldroom te realiseren.

Op die manier ben je verzekerd van de beste klantervaring. PADEL MATE streeft ernaar om het beste van het beste te bieden!

Waarom wij dit doen

Wij zijn verliefd op padel! Als doorgewinterde padelspelers weten we wat het verschil maakt op de baan. PADEL MATE gelooft dat elk onderdeel van de sport plezier, adrenaline en opwinding met zich meebrengt. Wij vinden dat een padelbaan één van de grootste toevoegingen is aan iemands sportclub of achtertuin! Denk je ook niet?

Hoe we het doen

Samen met onze vooraanstaande fabrikant ontwerpen en bieden we functionele, op maat gemaakte oplossingen voor padelbanen. PADEL MATE is een uitstekende keuze voor wie op zoek is naar een padel service die verder gaat dan alleen de levering. Wij geven advies en voeren diepgaand onderzoek uit, zodat de padelbanen aan jouw wensen voldoen. Bovendien verzorgen we accurate installatie en onderhoud van de padelbanen. Onze padelbanen kunnen ook worden gehuurd en beheerd voor speciale evenementen of voor een (tijdelijke) langere periode.

Bij PADEL MATE is onze bekwaamheid geworteld in onze passie en enthousiasme voor het bieden van de beste service, waar jij als geïnteresseerde in padelbanen en liefhebber van padel écht iets aan hebt. Wij claimen de overwinning door onze passie voor de sport en onze jarenlange ervaring in ondernemen mee te nemen in de service die we leveren. Wij luisteren écht naar jouw visie en wensen. Samen creëren wij iets speciaals, zo zorgen wij ervoor dat jouw visie realiteit wordt!