Investeren in padel, een booming business!

Investeren in padel.

Padel wordt steeds populairder in Nederland. Padel is de kruising tussen tennis en squash dat gespeeld wordt in dubbelteams op een outdoor- of indoorbaan van 10 bij 20 meter. De padelbaan wordt omheind met hek- of glaswerk. Steeds meer mensen maken kennis met deze racketsport en ontdekken hierin een nieuwe hobby. Ook zien we dat investeren in padel in opkomst is. Niet zo gek, gezien de sport komende jaren nog veel populairder zal worden! Wil je een echte aanvulling voor jouw vereniging of sportclub? Investeer dan in padel bij PADEL MATE!

Padel: een hard groeiende sport

Padel is een van de hardst groeiende sporten. Niet alleen in Nederland maar in heel Europa krijgt de sport steeds vaker een vaste plaats in sporthallen. Zo is de sport in Spanje momenteel de op een na populairste sport na voetbal. In Nederland zien we ook een enorme stijging in padelspelers. Uit cijfers van KNLTB kwam naar voren dat het aantal padellocaties in Nederland sinds 2017 meer dan verviervoudigd is! In 2021 waren er al meer dan 1000 padelbanen in Nederland op 250 verschillende locaties. Naar verwachting worden dit er alleen maar meer komende jaren.

Uitbreiding naar meer padel locaties

De voorheen nog onbekende sport is binnen korte tijd ongekend populair geworden, wat we terugzien door bezetting van de padelbanen. Ook blijft de vraag naar meer padelbanen komen. Nederland kent meerdere commerciële padelaanbieders die samenwerken met investeerders, waaronder PADEL MATE. Dit doen wij ook graag in samenwerking met anderen, waarbij we de mogelijkheid bieden om te investeren in padel, padelbanen en nieuwe locaties. Als we de geruchten mogen geloven, staan we aan het begin van een landelijke expansie met honderden extra padelbanen!

Blaas je (tennis)club nieuw leven in

Heb je zelf de ambitie om jouw club nieuw leven in te blazen en oriënteer je op de opties voor padel? Investeer dan in een padelbaan en blaas je tennisclub nieuw leven in! Liever directe concurrentie vermijden van andere padellocaties? Dan is het een slimme optie om je te specialiseren. Bijvoorbeeld door uitsluitend te kiezen voor indoorbanen. Tevens financieel aantrekkelijk, want voor een indoor padelbaan betaal je zo’n 30-35 duizend euro. Een buitenbaan blijkt al gauw tweemaal zo duur, waarbij een goede fundering een minimale vereiste is.

Investeren in padel: een slimme keuze

We kunnen dus concluderen dat padel vanuit investeerdersperspectief zeker aantrekkelijk is. Iets wat we duidelijk terugzien in de bovengemiddelde investeerinteresse in padel. Wil je een financiële bijdrage leveren en zelf investeren in padel met de bouw van kwalitatief hoogwaardige padelbanen? Dat kan bij PADEL MATE!

Investeren in padel bij Padel Mate Club

Het zal je niet ontgaan zijn. Ook wij kunnen met grote trots zeggen dat wij een eigen Padel Mate Club uit de grond hebben gestampt. Wil je dat jouw bedrijf, merk of product ook wordt gezien door héél veel padelspelers én toeschouwers per maand? Dat kan bij onze Padel Mate Club! Onze vereniging biedt investeer- en sponsormogelijkheden voor zowel startende als al bestaande bedrijven. Weten wat er allemaal mogelijk is? Bespreek samen met ons de mogelijkheden. Wij staan 24/7 voor jou en je padelwensen klaar!

Meer informatie over investeren in padel bij Padel Mate Club in Amstelveen

Investeren in toekomstige padelbanen van PADEL MATE? 

Na het succesvol aanleggen van deze enorme Next-Gen padelclub, is onze padelambitie en vertrouwen alleen nog maar toegenomen. Wij zitten dan ook niet stil en hebben grote plannen voor de toekomst. Wil jij dat jouw bedrijf, merk of product hierbij betrokken wordt? Kies er dan voor om te investeren in de toekomstige padelbanen van PADEL MATE (Club). Future is comming! 

Investeren in padel bij PADEL MATE

Wij werken samen met klanten en andere investeerders om gezamenlijk nieuwe projecten te realiseren. PADEL MATE beschikt hierbij over een ruime expertise op gebied van padel, investeren in padel en het exploiteren van een padelbaan. Dit maakt de mogelijkheid tot het realiseren van een succesvol project uiterst waarschijnlijk. Op basis van lidmaatschappen, trainingen, toernooien en competities en vrij verhuur wordt jouw investering in een padelbaan ruimschoots terugbetaald. Neem contact met ons op voor meer informatie over de mogelijkheden. 

Deel dit bericht op:
WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn