Diensten & More

Maak kennis met onze diensten

hoogwaardige padelbanen

Wil je een padelbaan aanschaffen, huren of laten beheren? PADEL MATE helpt jou graag verder om jouw (padel) droom te realiseren! Wij zijn importeur, distributeur en exploitant van padelbanen. Onze opdrachtgevers zijn voornamelijk sportverenigingen, gemeenten en particulieren die een padelbaan willen aanschaffen of huren. Wij zijn dé specialist op het gebied van padelbanen. Ontdek hier onze diensten.

Heb je een locatie, bijvoorbeeld in een woonwijk, waar de wens is om een padelbaan aan te leggen? Of ben je als ondernemer enthousiast over padel en is jouw droom om zelfstandig of in samenwerking met PADEL MATE één of meerdere padelbanen te exploiteren? Bij ons kun je kiezen uit diverse padelbanen, zoals de Mate Comfort Pro, de Mate WPT Premium of de Mate Mobile. Allemaal banen van de hoogste kwaliteit! Wij zijn jouw mate voor ieder padel project!

Padelbaan aanleggen

Hoe gaan we te werk?

Als je de wens hebt om een padelbaan te installeren, begeleiden we je tijdens het gehele project. Vanaf het proces van onderzoek tot de aanleg van de padelbaan en advies over het onderhoud. Ben je ondernemer of exploitant van een (evenementen)locatie en wil je graag meer weten over de mogelijkheden van een padelbaan voor jouw organisatie? Wij informeren je graag over de mogelijkheden. Samen maken we een plan van aanpak om padel bij jou mogelijk te maken. Let’s play padel!

Meer informatie over ons?

Neem contact met ons op
Huur of koop een padelbaan
Bij ons kun je een baan huren, laten beheren of kopen en laten installeren. Van een perfecte baan voor beginners en gevorderden tot een padelbaan die speciaal ontworpen is voor de World Padel Tour of een mobiele padelbaan, die gemakkelijk tijdelijk te huren is op vrijwel elke locatie.
Mobiele padelbaan
Wil je op korte termijn padel kunnen aanbieden op jouw vereniging of tijdens een evenement? Dat kan met onze hulp. PADEL MATE is gespecialiseerd in mobiele oplossingen. Daarom hebben we onze unieke Mate Mobile padelbaan in het leven geroepen! Zoals de naam al doet vermoeden, kun je nu een padelbaan laten installeren bij jouw vereniging of tijdens een evenement op welke ondergrond dan ook.
Padelbaan huren middels Try & Pay

Met onze Try & Pay-dienst biedt PADEL MATE jou de mogelijkheid om een verplaatsbare padelbaan voor een bepaalde periode te huren. Dit is een uitstekende manier om je interesse in padel te testen. Ook is het een handige optie wanneer de financiële drempel van het kopen van een padelbaan te hoog is. Permanente padelbanen kunnen namelijk prijzig zijn voor particulieren, kleine organisaties en verenigingen.

Beheerdiensten padelbaan

Wij begrijpen de uitdagingen die komen kijken bij het organiseren van een evenement of het beheren van een baan. Daarom biedt PADEL MATE beheerdiensten aan bij de huur van onze padelbanen. Als onderdeel van ons ‘Rent & Manage’-pakket worden de padelbanen geïnstalleerd en beheerd. Dit pakket bestaat onder andere uit een reserveringsysteem, marketing, merkopbouw van je locatie of club, de organisatie van wedstrijden en evenementen, padel lessen met gecertificeerde trainers, verhuur van materialen en een E-shop en fysieke winkel op locatie. Met dit pakket ben je voor jouw club of organisatie van alle gemakken voorzien!

Padelbaan aanschaffen

Heb je ons Try & Pay-pakket uitgeprobeerd en wil je grotere stappen ondernemen en een eigen padelbaan aanschaffen? Wat jouw situatie ook is, het all-inclusive Turn Key-pakket is dan de perfecte oplossing! Onze all-inclusive optie is voor degenen die alles in één keer geregeld willen hebben. Het Turn Key-pakket houdt onderzoek en ontwikkeling in, maar ook consultatie, begeleiding en berekeningen van de kosten. Wij verzorgen de financiële beoordeling en evaluatie van de bedrijfsmodellen en zorgen voor hoogwaardige constructie en montage. Op deze manier kun je op eenvoudige wijze jouw padelbaan of padelbanen aanschaffen!