Padelmate

services

Huren

Een potje padel spelen op locatie? Dat kan met onze mobiele padelbanen. Jij regelt de spelers, wij regelen de rest. Easy peasy! 

Exploitatie

Zorgeloos genieten van je eigen padelbaan? Laat het beheer dan aan ons over. Zo hoef jij je enkel te focussen op het spelen van een lekker potje padel. 

Onderhoud

Zeker weten dat jouw padelbanen er altijd piekfijn uitzien? Laat ons dan het jaarlijks onderhoud uitvoeren. Zo blijven jouw banen altijd in topconditie

AUTOMATISERING

Wij kunnen de service op de padelbanen grotendeels automatiseren. Voorbeelden hiervan zijn betaal kluisjes met rackets, vendingmachines voor drankjes en schoonmaakrobots.

Meer informatie over deze dienst?

Neem contact met ons op

Maak van jouw padelbaan een succesverhaal met onze services!

Kies voor onze services en geniet van zorgeloos padelplezier. Met de bovengenoemde diensten kunnen wij jouw padelbaan compleet maken en ervoor zorgen dat alles op rolletjes loopt. Of je nu geïnteresseerd bent in het huren van een padelbaan, het automatiseren van je baan of het uitbesteden van het onderhoud, wij hebben de oplossing voor jou! Neem vandaag nog contact met ons op en laat ons jouw padelbaan naar een hoger niveau tillen.

Padel mate club

In 2022 openden wij onze eigen padelclub in Amstelveen, die voorzien is van 5 indoor- en 4 outdoor padelbanen. Naast hoogwaardige padelbanen hebben we ook geïnvesteerd in slimme technologische oplossingen om jouw padelervaring nog beter te maken. Dankzij ons nauwe contact met leden en bezoekers, kunnen wij onze dienstverlening continu verbeteren en blijven wij de nummer #1 voor alle padelliefhebbers. Check it out!