Padelmate

services

AANLEGGEN

Wij verzorgen het ontwerp en de aanleg van padelbanen die we rechtstreeks importeren van onze vooraanstaande leverancier in Spanje, met wie we al jarenlang een exclusieve samenwerking hebben. Dit waarborgt niet alleen hoogwaardige banen maar ook een snelle levering.

ONDERHOUDEN

Met onze professionele onderhoudsservice blijft jouw padelbaan in topconditie. Ons deskundige personeel zorgt voor regelmatig onderhoud, waardoor niet alleen de uitstraling behouden blijft, maar ook de levensduur wordt verlengd.

EXPLOITEREN

Met onze uitgebreide ervaring in het exploiteren van onze eigen Padel Mate Clubs, bieden wij ook derde partijen deskundige begeleiding in het optimaliseren van hun beheer en het verhogen van hun bezettingsgraad. Onze service op het gebied van padelbaan exploitatie staat garant voor een succesvolle en efficiënte bedrijfsvoering.

Meer informatie over deze dienst?

Neem contact met ons op

Maak van jouw padelbaan een succesverhaal met onze services!

Kies voor onze services en geniet van zorgeloos padelplezier. Met de bovengenoemde diensten kunnen wij jouw padelbaan compleet maken en ervoor zorgen dat alles op rolletjes loopt. Of je nu geïnteresseerd bent in het huren van een padelbaan, het automatiseren van je baan of het uitbesteden van het onderhoud, wij hebben de oplossing voor jou! Neem vandaag nog contact met ons op en laat ons jouw padelbaan naar een hoger niveau tillen.

Padel mate club

In 2022 openden wij onze eigen padelclub in Amstelveen, die voorzien is van 5 indoor- en 4 outdoor padelbanen. Naast hoogwaardige padelbanen hebben we ook geïnvesteerd in slimme technologische oplossingen om jouw padelervaring nog beter te maken. Dankzij ons nauwe contact met leden en bezoekers, kunnen wij onze dienstverlening continu verbeteren en blijven wij de nummer #1 voor alle padelliefhebbers. Check it out!