Try & Pay

Huur een padelbaan met koopoptie

Op korte termijn padel aanbieden?

Wil je op zeer korte termijn padel kunnen aanbieden op jouw vereniging of tijdens een evenement? Dat kan met de banen van PADEL MATE, doordat we padelbanen aanbieden om te huren! Wij zijn gespecialiseerd in mobiele oplossingen en hebben daarom onze unieke mobiele padelbaan ‘Mate Mobile’ in het leven geroepen! Zoals de naam al doet vermoeden, kun je nu een padelbaan huren en installeren bij jouw vereniging of tijdens een evenement op welke ondergrond dan ook!

Waarom een padelbaan huren?

Deze optie van PADEL MATE bied je de mogelijkheid om een verplaatsbare padelbaan voor een bepaalde periode te huren. Dit is een uitstekende manier om je interesse in padel te testen. Ook is het een handige optie wanneer de financiële drempel van het kopen van een padelbaan te hoog is. Permanente padelbanen kunnen namelijk prijzig zijn voor particulieren en kleine organisaties. Het is mogelijk om de padelbaan na een bepaalde periode over te kopen wanneer dit gewenst is.

Meer informatie over deze dienst?

Neem contact met ons op

De voordelen van Try & Pay

Eén van de grote voordelen van Try & Pay is dat de padelbaan eenvoudig ingezet kan worden voor promotie en evenementen. De padelbaan geeft voor de toeschouwers uitstekend zicht op de spelers vanwege de panoramische zij-en achterwanden, zonder opvallende pilaren. De constructie is met precisie ontworpen door alom geprezen Spaanse bouwers, waardoor de padelbaan gemakkelijk gemonteerd kan worden. Alle onderdelen kunnen tijdens de installatie zonder laswerk aan elkaar worden bevestigd. De baan is uitgerust van een speciaal ingelegd hekwerk om blessures te voorkomen en is voorzien van glazen wanden van 12 mm dik gehard veiligheidsglas. Dé ideale baan dus als je een padelbaan wilt huren en eventueel overkopen!

Meer weten over onze Try & Pay-dienst? Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie of vraag een offerte aan om een padelbaan te huren. We helpen je graag verder.