Try & Share

Jij regelt de locatie, wij doen de rest!

Rent and Manage

Bij goede exploitatie van een padelbaan zorgt padel voor rendement voor clubs en organisaties. We begrijpen de uitdagingen die komen kijken bij het organiseren van een evenement of het beheren van een baan als geen ander. Daarom biedt PADEL MATE beheerdiensten aan bij de huur van onze padelbanen, ook wel Try & Share genoemd. Als je een uitstekende locatie hebt met veel potentie, is een padelbaan installeren een mooie aanwinst! Met dit pakket heb je als organisatie of club geen financieel risico. Je draagt slechts de exploitatie verantwoordelijkheid met onze ondersteuning. Het is ook mogelijk om de padelbaan later over te nemen aan het einde van de huurperiode.

Waarom een padelbaan?

Ben je eigenaar van een camping, hotel of andere locatie? Een padelbaan zal een nieuwe attractie toevoegen aan je locatie, waarmee je je kunt onderscheiden van je concurrenten. In Spanje hebben vrijwel alle hotels, wijken, appartementencomplexen, vakantieparken en campings een padelbaan. Een waardevolle toevoeging voor klanten en een winstgevend model, omdat de padelbaan ook voor mensen van buitenaf toegankelijk is door ze te verhuren. Als je kiest voor onze beheerdiensten, word je volledig ontzorgd!

Meer informatie over deze dienst?

Neem contact met ons op

Installatie en beheer van padelbanen

Als onderdeel van ons ‘Rent and Manage’-pakket worden de padelbanen geïnstalleerd en beheerd. Hierdoor heb je geen omkijken naar de padelbaan, je hoeft alleen de locatie te regelen! Ons Rent & Manage-pakket genaamd ‘PADEL MATE Club’ bestaat onder andere uit een reserveringssysteem, marketing, merkopbouw van je locatie of club, organisatie van wedstrijden en evenementen, padellessen met gecertificeerde trainers, verhuur van materialen en een E-shop en fysieke winkel op locatie!

Meer weten over onze Try & Share-dienst? Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie of vraag een offerte aan voor het beheer van een padelbaan. We helpen je graag verder!